Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kırmızı mı mavi takım mı kazandı? 5 Mart 2024 All Star Yaman eleme potasına mı girdi? Dördüncü eleme adayı kim?

Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kırmızı mı mavi takım mı kazandı? 5 Mart 2024 All Star Yaman eleme potasına mı girdi? Dördüncü eleme adayı kim?

Survivor All Star 2024 hayranları ve sevenleri 5 Mart 2024 tarihindeki Survivor'daki dokunulmazlık oyununu kırmızı mı mavi takımın mı kazandığını araştırmaya başladı. Dün akşam yayınlanan TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024 Türkiye'de dördüncü eleme adayı belli oldu.  Survivor 2024 izleyicileri ve hayranları ''Survivor eleme adayı kim oldu?'' ve ''Survivor eleme adayları kimler?'' sorularına cevap için arama motorlarında arama yapmaya başladılar. Yaman sevenlerini ve hayranlarını yarışma sırasında şaşırttı. Survivor eleme adayı ve Survivor eleme adayları belli oldu. Survivor'daki dokunulmaz oyunundan sonra Survivor'da eleme potasına giren isim belirlendi. Survivor eleme potasına Batuhan, Mustafa Kemal ve Hakan'dan sonra o isim Survivor'da eleme potasına girerek Survivor izleyicileri ve hayranlarını şoke etti. Peki Survivor All Star 2024'te dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor eleme sistemi nasıl? Survivor Türkiye'de eleme adayları kimler? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Dokunulmazlık oyununu kırmızı mı mavi takım mı kazandı? 5 Mart 2024 Survivor eleme adayı kim, kimler oldu? Survivor eleme ne zaman?  Survivor son bölümde neler oldu? Survivor Türkiye son bölümünde neler yaşandı?

Gündem

16.04.2024, 21:56

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor Türkiye'de dördüncü eleme adayı belli oldu. Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takımın belli olmasının ardından Survivor All Star 2024'te eleme potasına hangi ismin gireceği de kesinleşti. Survivor Türkiye'de oyun sırasında ortalık yine gerginleşti. Survivor yarışmacısı Sercan karşı takıma, ''Adam olacaksınız adam'' diyerek bağırdı. Acun Ilıcalı ise ''İlk kez kızımı kırdım'' diyerek yaşanılanları anlattı.

Survivor All Star 2024 Türkiye'de haftanın son ve dördüncü eleme adayı belli oldu. Survivor'daki dokunulmazlık oyununun ardından, Survivor yarışmacılarından bir isim daha adını eleme potasına yazdırdı.

Survivor eleme potasına Batuhan, Mustafa Kemal ve Hakan'dan sonra o isim Survivor'da eleme potasına girerek Survivor izleyicileri ve hayranlarını şoke etti. Peki Survivor All Star 2024'te dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor Türkiye'de eleme adayları kimler? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Dokunulmazlık oyununu kırmızı mı mavi takım mı kazandı? 5 Mart 2024 Survivor eleme adayı kim, kimler oldu?

AK Parti'nin kurucuları arasındaydı! Cüneyd Zapsu 'yeni dünya düzeni'ni 2018 yılında  böyle anlatmıştı: İsrail ve Çin insanları kontrol ediyor? AK Parti'nin kurucuları arasındaydı! Cüneyd Zapsu 'yeni dünya düzeni'ni 2018... Haberi Görüntüle

SURVİVOR 5 MART 2024 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 5 Mart Salı akşamında yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu sırasında kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana bir rekabet gerçekleşti.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu 12-4'lük skor ile Kırmızı takım kazandı. Survivor dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetmenin hüznünü yaşarken, kırmızı takım ise galibiyetin sevincini kutladı.

Diyarbakır'da iç savaş naraları! DEM Partililer Bebek katili Öcalan için sokaklara döküldü Diyarbakır'da iç savaş naraları! DEM Partililer Bebek katili Öcalan için... Haberi Görüntüle

12-4 SKOR İLE DOKUNULMAZLIĞI KIRMIZI TAKIM KAZANDI

Mavi takımda son atışlara Aysu ile Bozok kaldı. Aysu avantajlı konumdayken sembolleri devirmeyi başaramadı. Bozok ise sembolleri devirerek dokunulmazlığı takımına kazandırdı. 12-4 Skor ile dokunulmazlığı kırmızı takım alarak, mavi takımdan bir kişi eleme potasına adını yazdırdı.

Survivor Hasan cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek? Hasan Yalnızoğlu cenaze töreni yapılacak mı? Survivor Hasan cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek? Hasan Yalnızoğlu cenaze... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'UN DÖRDÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU! ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor All Star 2024'te eleme potasına çıkan üçüncü isim Batuhan oldu.İkinci isim Mustfa Kemal, birinci isim ise Hakan Hatioğlu olmuştu. Survivor Türkiye'de kendisini eleme potasına sokan dördüncü isim ise Yaman oldu. 

Türk savaş uçakları Kuzey Irak'ı vurdu: 12 PKK'lı öldürüldü Türk savaş uçakları Kuzey Irak'ı vurdu: 12 PKK'lı öldürüldü Haberi Görüntüle

SURVİVOR ELEME POTASINA KİM GİRDİ? SURVİVOR ELEME ADAYI YAMAN OLDU!

Konseyde yapılan oylamada Yasin'e Yaman'a ise 7 oy çıktı. Survivor Türkiye'den eleme potasına hangi ismin gireceği bu sayede netleşti. Yaman Survivor'dan eleme potasına giren dördüncü isim oldu.

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading