Survivor Hasan'ın eşi Tatiana Ruichiana kimdir? Tatiana Ruichiana nereli, Müslüman mı?

Survivor Hasan'ın eşi Tatiana Ruichiana kimdir? Tatiana Ruichiana nereli, Müslüman mı?

Türkiye'nin sevilen dansçılarından biri olan ve bir dönem Survivor'da boy gösteren Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. Peki ama Tatiana Ruichiana kimdir?

Gündem

16.10.2024, 00:01

Survivor 2010 yarışmasında sahne alan ve 5. olarak tamamlayan dansçı ve sporcu Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Aslen Rizeli olan ve 20 Ekim 1974 tarihinde Üsküdar'da dünyaya gelen Yalnızoğlu, çocuk yaşlarından itibaren spora meraklıydı.

Spor kariyerini Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda tamamlayan Hasan Yalnızoğlu, dans alanında da adını duyurmayı başarmıştı. Ünlü "Sultans of the Dance" ve "Anadolu Ateşi" gruplarında baş dansçı olan Yalnızoğlu, sahne performansı ile büyülemişti.

Survivor 2010'da katıldığı "Survivor Ünlüler - Gönüllüler" yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci olmayı başarmıştı. 2015 yılında da katıldığı Survivor'da 5. olma başarısını göstermişti. 1997 yılında da düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında erkekler kategorisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun ardından ikinci olmuştu.

Tatiana Ruichiana

50 yaşında pankreas kanserine yenik düşen Hasan Yalnızoğlu, eşi Tatiana Ruichiana ve 7 yaşındaki kızını yalnız bıraktı.

THY uçağında ne oldu? Pilot havadayken yaşamını mı yitirdi? THY uçağında ne oldu? Pilot havadayken yaşamını mı yitirdi? Haberi Görüntüle

TATİANA RUİCHİANA KİMDİR?

Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu'nun eşi Tatiana Ruichiana kendisi gibi dansçıydı. Rus olan Tatiana Ruichiana ile Hasan Yalnızoğlu çifti 2007 yılında evlenmişlerdi. 2004 yılında Müslüman olarak Ayşenur adını alan Tatiana Ruichiana dansçıydı.

ASAL Araştırma'dan çarpıcı anket: Türkiye’nin en önemli sorunu nedir? ASAL Araştırma'dan çarpıcı anket: Türkiye’nin en önemli sorunu nedir? Haberi Görüntüle

TATİANA RUİCHİANA MÜSLÜMAN MI?

Hasan Yalnızoğlu'nun eşi 2004 yılında Müslüman olarak Ayşenur adını almıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

2

6

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading