Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak 2024?

Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak 2024?

Survivor All Star 2024'teki kıyasıya mücadelelerin ardından Final oyunu heyecanı dorukta. Peki, Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak 2024?

Gündem

13.06.2024, 12:22

Survivor All Star 2024, 1 Ocak'tan beri izleyicilerle buluşuyor ve heyecan devam ediyor. Heyecan verici oyunların oynandığı yarışmada Final oyunu merakla bekleniyor. Peki, Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak 2024?

Daron Acemoğlu kimdir? Daron Acemoğlu Türk mü, Ermeni asıllı mı? Daron Acemoğlu hangi çalışmasıyla Nobel aldı? Daron Acemoğlu kimdir? Daron Acemoğlu Türk mü, Ermeni asıllı mı?... Haberi Görüntüle

 SURVİVOR ŞAMPİYONU NE KADAR KAZANACAK 2024?

Survivor All Star 2024 şampiyonluk ödülünün 1 milyon TL olduğuna dair iddialar ortaya atıldı, ancak resmi olarak doğrulanmadı.

Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapıklardan akıllara ziyan savunma Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapıklardan akıllara ziyan savunma Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR 2024 FİNALİSTLERİ

Seda

Ogeday

Nefise

Batuhan

Kritik MGK toplantısı başladı: Masada çok sayıda başlık var Kritik MGK toplantısı başladı: Masada çok sayıda başlık var Haberi Görüntüle

SURVİVOR 2024 FİNAL NEREDE OLACAK?

Survivor All Star finali, 13 Haziran Perşembe günü saat 20.00'de canlı olarak İstanbul'un Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşecek.

Acun Ilıcalı yarışmanın finali hakkında: "Arkadaşlar finale giden yol şöyle ortaya çıkacak; Dokunulmazlık oyununu altınız birden oynuyorsunuz. Kuralların detaylarını Murat anlatacak ama herkes herkesle oynayacak. Bir kişi dokunulmaz olacak. Ada konseyi olmayacak. Ertesi gün bir daha oynayacaksınız. Kalan 5 kişi yine herkes birbiriyle oynayacak, 2.dokunulmaz çıkacak ve kalan 4 kişi düelloya çıkacak. Daha sonra final oyunları başlayacak.

Final oyunları için 5 yarışmacı yine sahneye çıkacak. Birinci oyunun galibi birinci finalist oluyor. İkinci oyunun galibi ikinci finalist. Kalan 3 kişi İstanbul'da canlı yayında düello oynayacak. 5 yarışmacı İstanbul'a gitme hakkına sahip olacak. Final günü 4 yarışmacıyla olacak. 4 yarışmacı İstanbul'da tarihi bir finalde rekabet edecek. Kazanan yılın Survivor'ı olacak." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading