Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor yeni bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı 56. bölüm? Survivor yeni bölümde kim elenecek, ceza alacak, Poyraz'a ne oldu?

Survivor yeni bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı 56. bölüm? Survivor yeni bölümde kim elenecek, ceza alacak, Poyraz'a ne oldu?

Survivor'ın son bölümü, Poyraz'ın durumu ve yaşanan gelişmeler Survivor yarşımasını izleyenler tarafından merak ediliyor. Poyraz'ın ne yaptığı ve yeni bölümde hangi cezaları alacağı merak konusu oldu. Peki, Survivor yeni bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı 56. bölüm? Survivor yeni bölümde kim elenecek, ceza alacak, Poyraz'a ne oldu?

Gündem

23.03.2024, 11:20

Survivor'da 56. bölümde acil durum konseyi toplayan Acun Ilıcalı, "Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı ve konunun muhatabı Poyraz. Akıl tutulması yaşadı sana Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış bir ceza vereceğiz" dedi. Fragman sonrası Poyraz'ın neler yaptığı merak konusu oldu. Peki, Survivor yeni bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı 56. bölüm? Survivor yeni bölümde kim elenecek, ceza alacak, Poyraz'a ne oldu?

Eylem Tok ve oğlunun davasında yeni gelişme! Tepki çeken bilir kişi raporu: Ölüye saygı duysunlar! Eylem Tok ve oğlunun davasında yeni gelişme! Tepki çeken bilir... Haberi Görüntüle

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE KİM ELENECEK, CEZA ALACAK, POYRAZ'A NE OLDU?

Survivor All Star'ın heyecan dolu 56. bölüm tanıtımı YouTube ve TV8 kanalından yayınlandı. Yeni bölümde tansiyonun hiç düşmediği bu rekabet ortamında fragman, Acun Ilıcalı'nın Poyraz'a vereceği ceza ile gündeme geliyor. Yeni bölümde Poyraz'ın ne yaptığı ve nasıl bir ceza verileceği merak ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading