Suudi Arabistan Kral Kupası'nın Jesus kazandı Ronaldo hüngür hüngür ağladı

Suudi Arabistan Kral Kupası finalinde Al-Hilal ile Al-Nassr karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten maçta Al-Hilal penaltı atışları sonucu rakibine 5-4 üstünlük kurdu ve kupayı müzesine götürdü. Ronaldo, Al Hilal’e karşı kaybettiği kupa finali sonrasında ağladı.

Spor

01.06.2024, 11:28

Suudi Arabistan Kral Kupası finalinde Jorge Jesus'un Al-Hilal'i ile Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr karşı karşıya geldi.

Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona eren maç penaltılara kaldı. Al-Hilal penaltı atışları sonucu rakibine 5-4 üstünlük kurdu ve kupanın sahibi oldu.

Oosterwolde'den sürpriz zam isteği! İstediği rakam dudak uçuklattı Oosterwolde'den sürpriz zam isteği! İstediği rakam dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

JESUS İLK SEZONUNDA 3 KUPA KAZANDI

 

2022-2023 sezonunda Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapan Jorge Jesus, Al-Hilal'deki ilk sezonunda 3 kupa kazandı.

Suudi Arabistan Süper Kupası

Suudi Arabistan Ligi

Suudi Arabistan Kral Kupası

Son dakika... Kartal Avrupa'da kayıp! Kendi sahasında Eintracht Frankfurt'a direnemedi Son dakika... Kartal Avrupa'da kayıp! Kendi sahasında Eintracht Frankfurt'a direnemedi Haberi Görüntüle

CRISTIANO RONALDO'NUN GÖZYAŞLARI

Nefes kesen penaltı atışları sonunda Cristiano Ronaldo, kupanın kaybedilmesinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Önce sahanın ortasında kendini yere bırakan Ronaldo, dakikalarca ağladı. Daha sonra yedek kulübesine geçen 39 yaşındaki futbolcu, burada da ağlamaya devam etti.

Oosterwolde'yi almak isteyen takımlar kesenin ağzını açacak! İşte Fenerbahçe'nin belirlediği dev bedel... Oosterwolde'yi almak isteyen takımlar kesenin ağzını açacak! İşte Fenerbahçe'nin belirlediği... Haberi Görüntüle

''RONALDO DA AĞLAR''

Ronaldo'nun hüngür hüngür ağladı anların görüntüsü sosyal medyada büyük ses getirdi. Kullanıcılar, ''Ronaldo da ağlar'' şeklinde yorumlarda bulundu.

 

Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye geri mi dönüyor? Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye... Haberi Görüntüle

''JESUS ÖZEL BİR KOÇ''

Maçın ardından kısa bir konuşma yapan Ronaldo, vatandaşı Jesus'tan övgüyle bahsederken “Jose çok özel bir koç. Kendisini yeniden iyi hissedebileceği yere gitti. İki devin yeniden uyanmaya ihtiyacı var.” dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading