Yandex Metrica

Sitede Ara

Takipçisine attığı mesaj Berkay'ı yaktı! Sosyal medya başına dert açtı, hapsi isteniyor

Takipçisine attığı mesaj Berkay'ı yaktı! Sosyal medya başına dert açtı, hapsi isteniyor

Şarkıcı Berkay'ın sosyal medyada bir kullanıcı ile yaşadığı diyalog nedeniyle yargılaması devam ediyor. 'Hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilen ünlü isim önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Magazin

23.01.2024, 19:20

Şarkıcı Berkay, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına yorum yapan takipçisi Burak Ş.'ye attığı mesaj nedeniyle davalık olmuştu. Hakim karşısına çıkan şahin, mahkemedeki savunmasında davacı Burak Ş'ye "Namussuz" demişti. Şikayetin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Berkay hakkında iddianame düzenlendi.

İddianamede şüphelinin üzerine atılı 'Hakaret' suçunu işlediğine dair yeterli delil bulunduğu belirtilirken, taraflara uzlaşmacı tayip edildiği fakat uzlaşamadıkları da aktarıldı. Diğer yandan şarkıcının hakkında 'hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Berkay'ın önümüzdeki günlerde İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

SAVUNMASI YENİDEN SORUŞTURMAYA NEDEN OLDU

Berkay Şahin, takipçisine yazdığı yorumda "Öyle klavye başından sallamak kolay olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün" ifadelerini kullanmış, 'hakaret' ve 'tehdit' suçları nedeniyle 4 yıl 4 aya kadar hapsi istenmişti. 

Mahkemede savunması sırasında suça konu olan mesajları kendisinin yazdığını söyleyen Berkay, mağdurun uzlaşmak için kendisinden para istediğini öne sürerek "Bunlar namussuz ve ahlaksızlar" dedi. Bu ifadeler nedeniyle Şahin hakkında yeni bir soruşturma daha başlatıldı. 

Mahkeme, Berkay Şahin'in 'hakaret' nedeniyle 9 bin 600 lira, 'tehdit' nedeniyle 16 bin 800 lira olmak üzere toplam 26 bin 400 lira adli para cezası verilmesine hükmetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading