Takipçisine küfrettiği için 4 yıla kadar hapsi isteniyordu.. Berkay Şahin: Pişman değilim

Sosyal medyada kendisine kötü yorum yapan takipçisine küfür ve tehdit içerikli mesaj atan Berkay, 26 bin lira para cezasına çarptırılmıştı. Berkay, yaptığından pişman olmadığını belirtti.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Şarkıcı Berkay Şahin, önceki akşam eşi Özlem Ada Şahin ile Bebek'te bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, geçtiğimiz günlerde para cezasına çarptırıldığı davanın yargı sürecinden bahsetti.

"CEZAYA RAZIYIM"

Şahin, "Polis zoruyla mahkemeye getirilmedim. Eşime ve çocuklarıma küfür eden birisiyle alakalı bir olaydı. Onurumu zedeleyecek şekilde küfür edildi. Aynı şekilde cevap vermek zorunda kaldım. Hiç kimse birisinin ailesine, onuruna ve şerefine küfür edemez. Onlar bize küfür edecekler, biz sessiz kalacağız. Yok öyle! Söylediklerimden pişman değilim. Cezaya razıyım" diye konuştu.

"HEM AİLEME KÜFÜR EDİP HEM PARA İSTİYORLAR"

Berkay, karşı tarafın para istediği haberleri hakkında da konuştu. Uzlaşmak istediklerini söyleyen şarkıcı, "Rakamda veriyorlar. Neden para vereyim? Bunlar haysiyetsiz ve onursuz insanlar. Hem insanların ailesine küfür ediyorlar hem de para istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading