Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen provokatörlere müdahale: Çok sayıda gözaltı!

Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen provokatörlere müdahale: Çok sayıda gözaltı!

Güvenlik önlemlerinin alındığı Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde ara sokaklarından Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis müdahalede bulundu. 

Gündem

07.05.2024, 17:49

Tedbirlerin artırıldığı Saraçhane'de Unkapanı istikametine, Beşiktaş'ta da Dolmabahçe Caddesi ve Taksim'e çıkan güzergahlarda geçişe izin verilmiyor. Ancak yasak olmasına rağmen İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarından Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Pankart açıp yürüyen grup gözaltına alındı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs'ı kutlamak isteyen konfederasyon, sendikalar, işçi grupları ve siyasi parti temsilcileri Saraçhane'de toplanmaya başladı.

Yarın Bartın 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Bartın'da okullara yağmur tatili var mı? Yarın Bartın 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Bartın'da okullara... Haberi Görüntüle

KAZANCI YOKUŞU'NDA ANMA 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığındaki heyet Taksim'de Kazancı Yokuşu girişindeki anıtta 1977 1 Mayıs'ında hayatını kaybedenleri anıldı. 

Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Haberi Görüntüle

SIKI ÖNLEMLER ALINDI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı ve çevresi ile Saraçhane Meydanı'nda İstanbul Emniyet Müdürlüğünce sıkı güvenlik önlemleri uygulanıyor.

 

Seçil Erzan'dan olay iddialar: Üzerimde sigara söndürüp yüzüme bardak fırlattılar Seçil Erzan'dan olay iddialar: Üzerimde sigara söndürüp yüzüme bardak fırlattılar Haberi Görüntüle

EMNİYET TARAFINDAN KONTROL NOKTALARI OLUŞTURULDU

Ekipler, Taksim Cumhuriyet Anıtı ve Taksim Meydanı'na çıkan sokakları demir bariyerle kapattı. Ayrıca meydana çıkılan bazı yerlerde kontrol noktaları oluşturan ekipler, sivil vatandaşların meydana girişlerine izin vermiyor.

2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman? 2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman? Haberi Görüntüle

ESNAF VE TURİSTLER DIŞINDA GEÇİŞLER YASAK 

Taksim meydanından Tünel'e kadar İstiklal Caddesi'ne açılan tüm cadde ve sokaklar, demir bariyerlerle kapatıldı. Her cadde ve sokağın başında polis ekipleri nöbet tutuyor. İstiklal Caddesi'ndeki esnaf ve turistlerin dışında geçişlere izin verilmiyor.

Küresel sansür dalgası! Alman DW'den Filistin vetosu: Türk psikoloğun Filistin paylaşımlarını hazmedemedi! Küresel sansür dalgası! Alman DW'den Filistin vetosu: Türk psikoloğun Filistin... Haberi Görüntüle

TAKSİM'E ULAŞAN METRO İSTASYONLARI KAPATILDI 

Saat 05.30'dan itibaren, M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman Metro Hattı'nın Vezneciler, Haliç, Taksim Meydan, Şişhane, Osmanbey, Mecidiyeköy ve Gayrettepe Zincirlikuyu metro istasyonları kapatıldı. Metro istasyonlarında yapılan anonslarda hangi istasyonlarda durup durulmayacağı bildiriliyor. Ayrıca İETT'nin Taksim, Tarlabaşı, Ömer Hayyam ve Tepebaşı otobüs durakları Şişli ve Fatih istikametleri olmak üzere çift taraflı kapatıldı.

Bölgesel savaş çıkabilir! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten net uyarı: Asıl problem İsrail'i destekleyenler Bölgesel savaş çıkabilir! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten net uyarı:... Haberi Görüntüle

SARAÇHANE'DE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI 

Fatih Saraçhane'de de yoğun güvenlik önlemi alındı. Saraçhane'nin çevresindeki yollar trafiğe kapatılırken, araçlar trafik polislerince alternatif güzergahlara yönlendiriliyor.

Afyon deprem bölgesi mi? Afyonkarahisar'da fay hattı var mı? Afyon deprem bölgesi mi? Afyonkarahisar'da fay hattı var mı? Haberi Görüntüle

 TOMALAR KONUŞLANDIRDI 

Saraçhane Meydanı girişine kurulan noktalarda, polis ekipleri bu bölgeye gelenlerin üst aramasını yapıyor. Aramanın ardından sivil girişine de izin verilen meydanda, TOMA gibi polis araçları konuşlandırıldı.

Öğretmene dokunan tehdit eden yandı: Suç işleyene ağır ceza geliyor Öğretmene dokunan tehdit eden yandı: Suç işleyene ağır ceza geliyor Haberi Görüntüle

CHP İL BAŞKANLIĞI KUTKAMA YAPACAK 

Bu arada, CHP İl Başkanlığı ve bazı sendikaların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kutlama yapacağı Saraçhane Meydanı'nda da hazırlıklar yapılıyor.

Perşembe'ye dikkat! Rusya'dan kar yağışlı hava geliyor! Bolu, Kastamonu ve İç Anadolu... Perşembe'ye dikkat! Rusya'dan kar yağışlı hava geliyor! Bolu, Kastamonu ve... Haberi Görüntüle

VAPUR VE MOTOR SEFERLERİ İPTALE EDİLDİ 

Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişlerdeki vapur ve motor seferleri iptal edildiği için iskelelere gelen vatandaşlar da görevlilerin uyarısı üzerine buradan ayrılıyor.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading