Yandex Metrica

Sitede Ara

Talimat Kandil'den mi? Mersin ve Ağrı'dan sonra şimdi de İstanbul'da terör halayı!

Talimat Kandil'den mi? Mersin ve Ağrı'dan sonra şimdi de İstanbul'da terör halayı!

Bölücüler sistematik bir şekilde son günlerde yeniden provokasyon yapmaya başladı. Mersin'deki PKK halayının bir benzeri Ağrı'da kayıtlara geçti. Son olarak terör sempatizanları İstanbul Arnavutköy'de ortaya çıktı. Bir grup, terör örgütü PKK'nın propaganda şarkısı olan "Gerilla" ile halay çekti. Günlerdir arka arkaya gelen 'PKK hakayı' görüntüleri akıllara tek bir soruyu getirdi 'Talimat Kandil'den mi?'

Gündem

26.07.2024, 11:56

Mersin'de terör örgütü PKK lehine slogan atarak halay çeken 'terör yandaşları' tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. PKK halayının bir benzeri Ağrı'da kayıtlara geçti. Bir düğün salonuna toplaşan PKK sempatizanı grup, elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atanlarda gözaltına alındı. Son  olarak terör sempatizanları İstanbul Arnavutköy'de ortaya çıktı. Bir grup, terör örgütü PKK'nın propaganda şarkısı olan "Gerilla" ile halay çekerek kayda aldılar. 

Son dakika... Bakanlıktan kadın kuaförü ve güzellik merkezi kararı! Son dakika... Bakanlıktan kadın kuaförü ve güzellik merkezi kararı! Haberi Görüntüle

TALİMAT KANDİLDEN Mİ? 

Sosyal medyada özellikle düğünlerde çekilen halaylarda PKK propagandası yapılması terör örgütü sempatizanlarının elebaşlarının bulunduğu Kandil'den talimat almış olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Haberi Görüntüle

VİDEOLARLA PKK PROPAGANDASI 

Mersin ve Ağrı'nın ardından bölücü terör örgütü sempatizanları sosyal medyadan paylaştıkları birçok video ile PKK propagandası yaptı.

CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı okunmadı! CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı... Haberi Görüntüle

ARNAVUTKÖY'DE GERİLLA  HALAYI

Mersin, Ağrı'dan sonra  terör sempatizanları İstanbul Arnavutköy'de ortaya çıktı. Bir grup, terör örgütü PKK'nın propaganda şarkısı olan "Gerilla" ile halay çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'e sırtımızı dönemeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'e sırtımızı dönemeyiz Haberi Görüntüle

GERİLLA ETİKETİ ADIYLA HASHTAG AÇILDI 

Arnavutköy'deki görüntüleri sosyal medyadan paylaşan bölücülerin videosunun hemen ardından sosyal medyada #Gerilla etiketi ile birçok PKK yandaşının paylaşım yaptığı görüldü.

2025'te dolar ne kadar olacak? OVP'ye göre 2025 dolar tahmini kaç TL? 2025'te dolar ne kadar olacak? OVP'ye göre 2025 dolar tahmini... Haberi Görüntüle

BEBEK KATİLİ ÖCALAN İÇİN SLOGAN ATTILAR 

İstanbul'da bir düğünde kayda geçen görüntülerde terör sempatizanlarının "Biji Serok Apo" sloganları attığı da görüldü. Sosyal medyada platformu Tiktok'ta yer alan bir videoda ise İstanbul'da trafikte seyreden bir PKK destekçisinin "Gerilla" şarkısını son ses dinlediği belirlendi.

 

Habere Tepki Ver

0

3

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading