Talisca için bomba iddia: Türkiye'ye gitmesi bekleniyor

Talisca için bomba iddia: Türkiye'ye gitmesi bekleniyor

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Anderson Talisca'nın Al Nassr'dan ayrılacağı iddia edildi. Breziyalı hücum oyuncusu için "Yaz transfer döneminde Türkiye Ligi'ne gitmesi bekleniyor" ifadeleri kullanıldı.

Spor

10.03.2024, 10:03

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo'nun ardından en üretken oyuncusu Anderson Talisca kas sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmıştı. Brezilyalı hücum oyuncusu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Mısır medyasından Dot Gulf'un iddiasına göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldızı Kevin de Bruyne'yi transfer etmek isteyen Al Nassr'da, Talisca'nın sezon sonunda takıma veda etmesi yüksek ihtimal.

Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya nasıl satılmış Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'YE GİTMESİ BEKLENİYOR''

Brezilyalı hücum oyuncusu için "Yaz transfer döneminde Türkiye Ligi'ne gitmesi bekleniyor" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru! Fransa'da alınan karar için harekete geçildi Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru! Fransa'da alınan karar için harekete geçildi Haberi Görüntüle

25 MAÇTA 25 GOL

Brezilyalı hücum oyuncusu Anderson Talisca, Al Nassr formasıyla bu sezon 25 resmi maçta 25 gole ulaştı. Talisca geçen yıl Al Nassr ile olan sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading