Tarihin ilk Tweet NFT'sini alan Türk kullanıcı zarar etti! 78 milyon TL'ye aldı 100 TL teklif geldi

Tarihin ilk Tweet NFT'sini alan Türk kullanıcı zarar etti! 78 milyon TL'ye aldı 100 TL teklif geldi

NFT pazarının popülerleşmesiyle birlikte tarihin ilk Tweet'i de rekor bir miktara satıldı ancak pazarının düşüşüyle birlikte ilk Tweet NFT'si de büyük bir zarara uğradı.

Teknoloji

22.03.2024, 03:43

Geçtiğimiz yıllarda NFT teknolojisinin patlama yaşamasıyla dijital sanat ve koleksiyonculuk dünyasında çığır açan bir popülerlik dönemi yaşanmıştı. 

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey'de popülerleşen NFT piyasasına katılarak, tarihin ilk tweet'ini NFT olarak açık arttırmaya çıkarmıştı. Türk asıllı iş insanı Sina Estavi'de bu özel NFT için tam 2.9 milyon dolar değerinde ETH birimi ödeyerek NFT'nin yeni sahibi olmuştu. 

X (Twitter) içerik üreticilerine yeni para kazanma yöntemlerini sunuyor: Eski sistem tarihe karıştı: Yeni özellik nasıl çalışıyor? X (Twitter) içerik üreticilerine yeni para kazanma yöntemlerini sunuyor: Eski... Haberi Görüntüle

NFT'NİN SAHİBİ 46 MİLYON DOLARA SATMAK İSTEDİ!

NFT'nin sahibi Estavi, geçen yıl NFT Tweet'i 46 milyon dolara satmak istedi fakat istenen fiyat ile teklif edilen fiyatlar arasında uçurum bulununca açık arttırmayı iptal etti.

YouTube Premium'a sahip olmanıza gerek! Bu özellikleri artık herkes kullanabilecek YouTube Premium'a sahip olmanıza gerek! Bu özellikleri artık herkes kullanabilecek Haberi Görüntüle

NFT'YE 103 TL TEKLİF EDİLDİ

Sina Estavi, NFT Tweet'i tekliflere açık olarak NFT pazarı OpenSea'de sergiliyor ancak NFT'ye gelen tekliflerin düşük olduğu görülüyor. Öyle olacak ki NFT'ye geçtiğimiz gün 103,42 TL'ye tekabül eden bir fiyat teklif edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading