Taş devrine döndük! CHP'den Eskişehir'e tarihi proje(!) Özgür Özel heykel açılışına katıldı!

Taş devrine döndük! CHP'den Eskişehir'e tarihi proje(!) Özgür Özel heykel açılışına katıldı!

CHP yönetiminden Eskişehir'e dev hizmet (!) Eskişehir'de CHP Genel Başkanı Özgür Özel 10. yıl marşı ile giriş yaptığı mekanda sadece 'Heykel' açılışı yaptı. CHP belediyeciliğinin heykel sevdası bir türlü bitmek bilmiyor. CHP, şehirlerin ''Kronik'' hale gelen problemlerini çözmek yerine gövde gösterisi yaparak heykel açılışı gerçekleştirdi.

Gündem

17.05.2024, 14:14

CHP yönetimi altında bulunan şehirlerde ''Kronik'' hale gelen problemler, gün geçtikçe artmaya devam ediyor. İçerisinde başta altyapı ve ulaşım olmak üzere çok sayıda problem barındıran CHP'li belediyeler, hizmet etmek yerine halk ile adeta dalga geçmeye devam ediyor. 

Bursa'da tüyleri ürpertecek olay! Eşini ne kadar sürede boğacağını araştırdı, sonra cinayeti işledi Bursa'da tüyleri ürpertecek olay! Eşini ne kadar sürede boğacağını araştırdı,... Haberi Görüntüle

BELEDİYE BÜTÇESİNDEN HİZMET YERİNE YİNE REKLAMA PARA HARCANDI!

''Açılış'' için Eskişehir'e gideceğini her yerde duyuran CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Heykel'' açılışı yapmak için belediye bütçelerinden reklam için tonlarca parayı israf etti.

CHP'li belediyelerin büyük bütçeler ayırarak yaptırdığı heykellere bugün Eskişehir'de bir yenisi daha eklendi. Özgür Özel'in her yerde ''Para'' ile duyurarak gittiği Eskişehir'de heykel açılışına katılması, başta CHP seçmeni olmak üzere büyük tepki topladı. 

Bakan Kurum'a Malatya'da Fahri Hemşehrilik Beratı: 'Onur madalyası olarak taşıyacağım' Bakan Kurum'a Malatya'da Fahri Hemşehrilik Beratı: 'Onur madalyası olarak taşıyacağım' Haberi Görüntüle

''CHP HEYKEL BELEDİYECİLİĞİNDEN ÖTEYE GEÇEMİYOR''

CHP lideri Özgür Özel, ''Hizmet ve projelerini'' açıklamak yerine, Eskişehir'de büyük bir ''Heykel açılış töreni'' düzenledi. Vatandaşlar, ''Demekki CHP heykel belediyeciliğinden öteye geçemiyor'' ifadelerini kullandılar.

Özel ve beraberindeki partili heyet Eskişehir'e tarihi bir proje olarak (!) heykel açılışı programını düzenledi. CHP'li heyet, heykelin örtüsünü indirdikten sonra Eskişehir'den ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading