Yandex Metrica

Sitede Ara

Tatlıses cephesinde kaos! Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'ten şiddet gördüğünü açıklamıştı! Aile içinde ortalık karıştı!

Tatlıses cephesinde kaos! Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'ten şiddet gördüğünü açıklamıştı! Aile içinde ortalık karıştı!

Türkiye'nin en çok dinlenen ses sanatçılarından olan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, babasından fiziksel ve piskolojik şiddet gördüğünü açıklaması sonrasında aile içinde ortalık karıştı. Çıtak'ın eşi Levent dörtler eşine destek verirken, İdo Tatlıses sosyal medya hesabından paylaşımda buşundu. Baba İbrahim Tatlıses ise kızını sosyal medya hesabından sildi. 

Yaşam

10.07.2024, 15:35

İmparator lakaplı 72 yaşındaki ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabındanbabasına ilişkin şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu. Çıtak yaptığı paylaşımda, 'Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim.'' diyerek sözlerini ''Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!'' diyerek tamamlammıştı. 

Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni aşkıyla görüntülendi! Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni... Haberi Görüntüle

BABA KIZ TAKİBİ BIRAKTI

Dilan Çıtak'a bab İbrahim Tatlıses'in ne cevap vereceği merak edilirken ünlü sanatçının soyal medya hesabı İnstagramdan kızını takipten çıkarttığı öğrneildi. İkili birbirini takipten çıkartırken İdo tatlıses ise babasına destek veren bir paylaşımda buludu.

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

İDO TATLISES'TEN BABASINA DESTEK

Babası gibi şarkıcılık kariyerine adım atan ve babasına olan düşkünlüğüyle bilinen İdo Tatlıses sosyal medya hesabından 'Babam' notunu düşerek babasıyla çocukken çekildiği fotoğrafı paylaştı. 

Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi de... Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi... Haberi Görüntüle

DİLAN'IN EŞİNDEN DESTEK PAYLAŞIMI

Dilan Çıtk'ın eşi Levent Dörterler ise sosyal medya hesabından eşini savunan bir paylaşımda bulunarak, "Senin ne kadar merhametli, temiz kalpli, insanlara, hayvanlara elinden ne geliyorsa fazlasıyla yardıma koştuğunu yaşayarak ve görerek tanık olanlardanım. Ailenle olan bağına hayranım ve ne kadar çelme yesen de yıldızlara ulaşmana çok az kaldı. Unutma ki 'Güneş balçıkla sıvanmaz' güzel karım" dedi. 

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading