Sitede Ara

TBF'de başkanlık seçimi rüzgarı! Türkiye Basketbol Federasyonu seçimi sonuçlandı: Yeni başkan kim oldu?

TBF'de başkanlık seçimi rüzgarı! Türkiye Basketbol Federasyonu seçimi sonuçlandı: Yeni başkan kim oldu?

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun başkanlık seçimi sonuçlandı. Hidayet Türkoğlu, yeniden başkanlık görevine seçildi. Basketbol dünyasında büyük bir tecrübe ve saygı kazanan Türkoğlu, bir dönem daha TBF'nin başında yer alacak.

Spor

08.10.2024, 16:35

Türkiye Basketbol Federasyonu Seçimi Olağan Genel Kurulu Crowne Plaza Ankara'da düzenlendi. Başkanlık için mevcut başkan Hidayet Türkoğlu ile Efe Aydan yarıştı. Yapılan seçimde Hidayet Türkoğlu, 165 oyun 133'ünü alarak yeniden başkanlığa seçildi. Efe Aydan ise 29 oy aldı, 3 oy geçersiz sayıldı. 26 Ekim 2016'dan bu yana görevini sürdüren Türkoğlu, girdiği üst üste 3. seçimi de kazandı. 

Beşiktaş'tan Galatasaray'a şok sözler: 'Ağlayanlar PAF takım ile sahaya çıksın' Beşiktaş'tan Galatasaray'a şok sözler: 'Ağlayanlar PAF takım ile sahaya çıksın' Haberi Görüntüle

AÇIK İLETİŞİM HALİNDE OLMALIYIZ 

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığı seçimlerinin ardından Hidayet Türkoğlu, yeniden başkan seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Türkoğlu, basketbol camiasına teşekkür ederken, iletişime açık olmanın önemine vurgu yaptı.

Ünlü futbolcudan üzen haber! 40 yaşında futbol kariyerini noktaladı Ünlü futbolcudan üzen haber! 40 yaşında futbol kariyerini noktaladı Haberi Görüntüle

HER ZAMAN SAMİMİ OLDUK 

Konuşmasında, "Camiamıza çok teşekkür ediyorum. Keşke basketbol camiası olarak daha iletişime açık olsak. Çünkü yanlış bilgilerle iletişim kurarak camiamızı bu yönde rahatsız etmemeliyiz. Hep samimi, dürüst ve şeffaf olduk. Hatalarımız mutlaka olmuştur ama her zaman herkese samimi olduk, bir telefon uzakta olduk," dedi.

Son dakika... Formda Aslan, Avrupa Ligi'ne iyi başlamak istiyor! Galatasaray-PAOK maçında 11'ler belli oldu Son dakika... Formda Aslan, Avrupa Ligi'ne iyi başlamak istiyor! Galatasaray-PAOK... Haberi Görüntüle

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BASKETBOLU GELİŞTİRECEĞİZ 

Türkoğlu, sözlerinin sonunda kendisini ve ekibini yeniden seçen basketbol ailesine şükranlarını sundu ve bu güvene layık olmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Yeni dönemde Türk basketbolunu daha da ileri taşımak için projelerine hız kazandıracaklarını belirten Türkoğlu, birlik ve beraberlik içinde basketbolu geliştirme hedefini vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading