Yandex Metrica

Tc kimlik no ile yarın çekebilirsiniz: Aile Bakanı Göktaş resmen duyurdu: Paralar yarın hesaplara yatıyor!

Tc kimlik no ile yarın çekebilirsiniz: Aile Bakanı Göktaş resmen duyurdu: Paralar yarın hesaplara yatıyor!

Sosyal medya hesabından müjdeyi veren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş " Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ekonomi

15.05.2024, 12:31

Sosyal medya plafformu X'den paylaşımda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal yardımın müjdesini verdi.

IPhone 16'nın tanıtılmasının ardından fiyatlar güncellendi! Zamlar peş peşe geldi IPhone 16'nın tanıtılmasının ardından fiyatlar güncellendi! Zamlar peş peşe geldi Haberi Görüntüle

TÜRK DEVLETİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Sosyal devlet kapsamında vatandaşlarının yanında olmaya devameden Türkiye, destek ödemelerini birer birer hesaplara yatırmaya devamediyor. 

Türkiye'nin ağustos ihracatı ne kadar oldu? Bakan Bolat rakam verdi Türkiye'nin ağustos ihracatı ne kadar oldu? Bakan Bolat rakam verdi Haberi Görüntüle

"PARALAR YARIN HESAPLARA YATIYOR"

Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş Aile Destek Programının ödemelerinin 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim geldi: 9 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları... Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim geldi: 9 Eylül... Haberi Görüntüle

"HAYIRLI OLSUN"

Paylaşımına devam eden Göktaş, "Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz." dedi.

"Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun" diyen Bakan Göktaş, "En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading