Tek bir ize rastlanmadı! Van'da okuyan Rojin’den hala haber yok!

Tek bir ize rastlanmadı! Van'da okuyan Rojin’den hala haber yok!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı ve bir daha da geri dönmedi. 

Gündem

03.10.2024, 12:11

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in arama çalışmaları, 6'ncı güne girdi. Gönüllü arama-kurtarma ekiplerinin de katıldığı çalışmalara, polis ekipleri havadan destek veriyor. Şu ana kadar yapılan aramalarda, genç kızla ilgili hiçbir ize rastlamadı. 

Beklenen sondan kaçamayacaklar! MSB'den güzel haber: 22 terörist öldürüldü! Beklenen sondan kaçamayacaklar! MSB'den güzel haber: 22 terörist öldürüldü! Haberi Görüntüle

ÇAKIL TAŞI TOPLAMAYA GİTTİ 

Geri dönmeyen Rojin Kabaişe telefonla ulaşamayan arkadaşları, 28 Eylülde saat 12.00 sıralarında polise haber verdi. Kabaişin 27 Eylülde saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahiline çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının olumsuz yanıt verdiği tespit edildi. Kabaişin arkadaşları, 28 Eylülde Van Gölü Sahilinde Rojine ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulunurken; telefon incelenmek üzere polise teslim edildi.

17 il teyakkuzda! Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı 17 il teyakkuzda! Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı Haberi Görüntüle

ANNESİNE MARKETE GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ 

Telefonla konuştuğu annesine markete gidip, kahve, su ve kek alacağını söyleyen Rojin için polis, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesinin itfaiye ekipleri arama çalışma başlattı. 

Otobüs şoförü, yolcunun hayatını kurtardı! Fenalaşan yolcuyu hasteneye yetiştirdi Otobüs şoförü, yolcunun hayatını kurtardı! Fenalaşan yolcuyu hasteneye yetiştirdi Haberi Görüntüle

HİÇBİR İZE RASTLANMADI 

Gönüllü arama-kurtarma ekiplerinin de katıldığı çalışmalara, polis ekipleri havadan destek veriyor. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünden gönderilen yandan taramalı Sonar cihazı ile jandarmanın su üstü radar cihazı da arama çalışmalarında kullanılırken, aramalar 6ncı gününe girdi. Şu ana kadar yapılan aramalarda, hiçbir ize rastlanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading