Yandex Metrica

Tek kurşunla iki teröristi böyle öldürdüler: İşgalcilerden 4'ü daha sarı torbaya

Tek kurşunla iki teröristi böyle öldürdüler: İşgalcilerden 4'ü daha sarı torbaya

Gazze'de Filistinli savaşçılar, soykırımcı Yahudilerle mücadeleyi sürdürüyor. 2'si tek kurşunla olmak üzere 4 soykırımcının daha öldürüldüğünü gösteren yeni görüntüler yüreklere su serpti. 

Dünya

01.06.2024, 22:35

Hamas'a bağlı mücahidler Gazze'de soykırımcılara karşı destansı mücadeleyi sürdürüyor. İzzeddin Kassam Tugayı, işgalci teröristlerden 4'ünün daha öldürüldüğünü gösteren görüntü yayınladı. 

Yeraltında hiçbir Yahudi'nin girmeye cesaret edemeyeceği dehliz ağından çıkarak şok saldırılar gerçekleştiren Filistinli savaşçılar, 'tek kurşunla 2 terörist' tarifesine bir yenisini daha ekledi. 

Yayınlanan kayıtta Filistinli savaşçılardan birinin tünelden çıktıktan sonra bir İsrail askerinin üzerine Yasin roketi ateşlediği görülüyor. 

Ardından bir keskin nişancı, İsrailli soykırımcılardan birini öldürüyor. Daha sonra devreye giren bir başka mücahid, ateşlediği tek kurşunla 2 soykırımcıyı daha avlamayı başarıyor. 

Hamas'ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı başka bir görüntüde de bir keskin nişancı, tek kurşunla 2 soykırımcıyı imha ediyordu. 

ABD'den İsrail'e Hizbullah desteği: Çatışma halinde tam destek vereceğiz ABD'den İsrail'e Hizbullah desteği: Çatışma halinde tam destek vereceğiz Haberi Görüntüle

HAMAS HER YERDE OPERASYON YAPIYOR 

İsrail'in bebek katili başbakanı Benjamin Netanyahu, Hamas'ın yaklaşık yüzde 70'ini yok ettiklerini, kalanları ise Refah bölgesindeki katliamlarla temizleyeceklerini ileri sürüyor. Ancak İsrail ordusu Gazze'nin hemen her noktasında saldırıya uğramaya devam ediyor. 

İsrail ordusunun ölü ve ağır yaralı olmak üzere her gün onlarca kayıp verdiği belirtiliyor. Ancak Tel Aviv yönetimi kayıpları düşük göstermek için, etkisiz hale getirilmiş terörist asker listesinin tamamını açıklamak yerine her gün 2 ya da 3 isme yer veriyor. 

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin soykırım suçundan haklarında yakalama kararı talep ettiği Benjamin Netanyahu ile İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant, Gazze'de katliamlara ABD desteğiyle devam ediyor. 

Mısır sınırındaki Refah'ta çadırların bombalanması sonucu sadece 2 günde 200'ü aşkın sivil can verdi. Gazze genelinde şimdiye dek şehit edilenlerin sayısı 40 bini aştı. Bunların 15 binini bebek ve çocuklar, 10 binini ise kadınlar oluşturuyor. 

Peygamber efendimiz lanetlemişti! Prens gözünü o şehre dikti: Cennet projesi başlıyor Peygamber efendimiz lanetlemişti! Prens gözünü o şehre dikti: Cennet projesi... Haberi Görüntüle

LÜBNAN GÜNEYİNDE BİR SİHA DÜŞÜRÜLDÜ

Soykırımcı Netanyahu yönetimi yıkım ve işgalin Gazze ile sınırlı kalmayacağı mesajlarını verirken Lübnan'a saldırı hazırlığı yürütüyor. 

Bu hazırlık kapsamında terörist İsraillilerin bölgede uçurduğu İHA'lardan biri, Hizbullah güçleri tarafından vurularak düşürüldü. 

İsrail ordusuna ait Hermes-900 tipindeki İHA, alevler içinde yere çakıldı. O anlar bölgedekiler tarafından saniye saniye görüntülendi.

Hermes-900 İHA'larından 20 tanesi geçtiğimiz günlerde montajlandığı Hindistan'dan İsrail'e yollanmıştı. Yeni Delhi, bu İHA'ları İsrail lisansıyla üretiyor. 

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading