Apple sayesinde uzun sehayetlere çıkabileceksiniz: Mide bulantınız son bulacak!

Apple sayesinde uzun sehayetlere çıkabileceksiniz: Mide bulantınız son bulacak!

Apple son günlerde yaptığı güncelleme ile gündeme gelmeye devam ediyor. Uzun seyahatlerde midesi bulananlar, İOS 18 sayesinde artık bu derdi düşünmeyecek.   

Teknoloji

14.10.2024, 18:58

Bu sayesede uzun seyahat yolculuklarında mide buluntası şikayetiniz son bulacak. Seyahat halindeki araçta telefonunuza bakarken midenizi bulandıran bir baş dönmesi oluyorsa, Apple'ın yeni "Vehicle Motion Cues - Araç Hareketi İpuçları" özelliği sayesinde böyle şikayetiniz olmayacak.

Bu yeni sağlık uygulamasından bahseden Apple açıklamasına göre: "Araştırmalar taşıt tutması / hareket hastalığının kişinin gördükleri ile hissettikleri arasındaki duyusal çelişkiden kaynaklandığını gösteriyor. Bu da kimi kullanıcıların iPad ve iPhone'larını hareket eden bir araçta konforlu şekilde kullanmasına engel oluyor."

Elon Musk durdurulamıyor! Taksi'den sonra otobüs çıkardı: Robovan dikkatleri üzeri çekti Elon Musk durdurulamıyor! Taksi'den sonra otobüs çıkardı: Robovan dikkatleri üzeri... Haberi Görüntüle

YENİ GÜNCELLEME DİKKAT ÇEKİYOR

Yeni özellik açıldığında, kullanıcı telefon ekranın kenarında, hareketli siyah noktalar görecek. Bu noktalar, telefonun ya da aracın hareketine göre yer değiştirerek, bahsedilen duyusal çelişkiyi azaltmayı sağlayacak. Araç sağa dönüş yaparsa ya da aniden durdurduğunda nokta da ekran üzerinde hareket ediyor olucak. Apple, noktaların bunu yaparken ekrandaki ana içeriğe herhangi bir şekilde müdahelede bulunmayacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading