Apple'dan şok haber geldi! İPhone almak için oluşan uzun kuyruklar son bulacak

Apple'dan şok haber geldi! İPhone almak için oluşan uzun kuyruklar son bulacak

Apple kullanıcılarına şok edecek haberi verdi. İphone kullanıcılarını ve almak isteyenleri çok derinden etkileyecek bir açıklama geldi. Apple'ın aldığı bu karar nedir? İşte haberin detayı...

Teknoloji

08.10.2024, 12:15

Apple, her yıl yeni iPhone ve yazılım güncellemeleri sunma geleneğini değiştiriyor. Teknoloji devi artık kaliteye odaklanmayı ve üretim takvimini esnetmeyi planlıyor. Apple​, teknoloji​ dünyasında yıllardır devam eden iki temel alışkanlığıyla tanınıyor: Her yıl yeni bir iPhone​ serisi çıkarmak ve yeni yazılım güncellemeleri sunmak. Ancak son açıklamalara göre bu köklü karar değişebilir.

Para kazanmak isteyenler buraya! İşte o uygulama sayesinde herkes zengin olacak Para kazanmak isteyenler buraya! İşte o uygulama sayesinde herkes zengin... Haberi Görüntüle

KALİTEYİ ARTIRMAYI PLANLIYOR

İPhone modelleri uzun süredir yenilik beklentileriyle her sene yenii model çıkarıyordu. Kullanıcılar tarafından ''yenilik'' adı altında çıkan değişimler çok eleştiriliyordu. Yeni tanıtılan özellikler eksik veya sınırlı olması dikkat çekiyordu. Apple, bu nedenle gelecekteki stratejisini değiştirmeye başladı. 

YouTube, yeni bir özellik daha kazandı! Bu özellik sayesinde herkes Premium'a geçmek isteyecek YouTube, yeni bir özellik daha kazandı! Bu özellik sayesinde herkes... Haberi Görüntüle

 İPHONE ARTIK HER YIL PİYASAYA ÇIKMAYACAK

Bloomberg'den Mark Gurman​'ın iddialarına göre, şirket artık her yıl düzenli ürün ve yazılım güncellemeleri sunmayacak. Bunun yerine kaliteyi artırmaya ve üretim takvimini daha esnek hale getirmeye odaklanacağı tahmin ediliyor.

 Apple'ın iş modeli, her yıl haziranda iOS, macOS, iPadOS gibi yeni yazılımlarını tanıtıp, eylül ve ekim aylarında ise popüler cihazlarını (iPhone, iPad, Mac gibi) piyasaya sürme stratejiisini kullanıyor. Bu stratejiyle birlikte analistlerin ve yatırımcıların da beklentilerini düzenli hale ürün çıkması görülüyor. Apple'ın ürün yelpazesi genişledikçe döngüyü sürdürmeninde zorlaştığı görülüyor.

Pegasus'tan dünyada bir ilk: Klon kaptan! Yolcular yapay zeka ile şok geçirdi Pegasus'tan dünyada bir ilk: Klon kaptan! Yolcular yapay zeka ile... Haberi Görüntüle

INTELLIGENCE HALA ÇIKMADI

iPhone 16 modeli satışa sunulurken Apple Intelligence (Yapay Zeka) teknolojisi, lansman anında tam anlamıyla cihazda bulunmuyordu. Apple Intelligence, 28 Ekim'de yayınlanacak iOS 18.1 sürümüyle ve yine bazı özelliklerden yoksun bir şekilde piyasaya sunulacağı açıklandı.

Bu durumların göz önüne alınması durumunda Apple her sene çıkardığı yeni model taktiğine son verebilir. Sürekli gelen günceleme yazılım sıklığıda azaltabilir. Bu sayede kullanıcıların eleştirdiği özellikler üzerinde daha çalışmalar yapabilecekler. Daha sonrasında sorunlu yazılımlar ve eksik özellikler giderilebilecek. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading