Dünya'nın en ses getiren oyunundan görüntüler sızdırıldı!

Dünya'nın en ses getiren oyunundan görüntüler sızdırıldı!

Tüm dünyanın beklediği oyunun görüntüleri sızdırıldı. Hiç görülmeyen özellikler, oyuncuları heycanlandırdı.   

Teknoloji

30.09.2024, 17:16

Son günlerde yapılan açıklamaya göre çıkış tarihi değişen Grand Theft Auto VI'nın (GTA 6) oyunun görüntüleri ortaya çıktı. Rockstar Games'in üst şirketi Take-Two son raporunda oyunun çıkışını ele alarak 2025 yılının sonbahar olduğunu söyledi. 

Dünyanın en çok ses oyunu Grand Theft Auto VI (GTA 6), 2002 klasiği GTA: Vice City​'de ilk kez tanıtılan, 1980'lerin Miami'sinin kurgusal versiyonu olan canlı ve nostaljik Vice City şehrinde gibi hissetirecek. Bu sefer Vice City serisinde kurgusal Leonida eyaletinde geçen çok daha büyük bir açık dünyanın parçası olması planlanıyor. Geliştiriceler, şimdiye kadar en iyi ve en sürekliyici değişimin olacağını söylüyor. Aralık 2023 yılında GTA 6 için planlanan tarihinden önce uğradığı siber saldırı sonucu erkenden ilk fragmanı yayınlanmıştı. Hayranlarına, Vice City'nin yeni haline dair bir bakış açası sağladı. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu'dan sosyal medyada itibar suikastı uyarısı: 'Operasyon aygıtına dönüşmeye başladı' Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu'dan sosyal medyada itibar suikastı... Haberi Görüntüle

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

GTA 6'nın yayımlanan fragmanı sonrası, Grand Theft Auto (GTA) serisinin tarihinde ilk yaşandı. İlk kez ana karakter bir kadın olarak yayınlandı. Daha sonra yayınlanan fragmanda bazı detaylar dikkat çekti. O detayları sizler için derledik. 

Chrome kullanıcıları dikkat! Bu gece yarısına kadar vaktiniz kaldı: Kişisel verileriniz tehlikede! Chrome kullanıcıları dikkat! Bu gece yarısına kadar vaktiniz kaldı: Kişisel... Haberi Görüntüle

KIRILMIŞ AĞAÇ GÖRSELİ 

Rockstar'ın Grand Theft Auto serisinin tüm oyunlarında her oyuncunun yakındığı bir şey vardı. Oyunda ağaçların kırılmaması konusu çok şikayet alıyordu. Bu fragmanda kırılmış  ağaç figürüne denk geldik. Reddit üzerinden paylaşılan görüntülerde ağaçların yan yattığı veya kırıldığı göze çarpıyor. Bu sayede oyunun gerçekliği artarak, daha iyi bir oyun keyfi sürüleceğine işaret ediyor.

Reddit'te paylaşılan bu görüntülerin altında yorumlar yapıldı. Bir Reddit kullanıcısı, "Kasırga sonrası kırılmış olabilir mi?" şeklinde bir yorum yaptı.

Chrome kullanıcıları dikkat! Bu gece yarısına kadar vaktiniz kaldı: Kişisel verileriniz tehlikede! Chrome kullanıcıları dikkat! Bu gece yarısına kadar vaktiniz kaldı: Kişisel... Haberi Görüntüle

HARİTA DAHA BÜYÜK OLABİLİR

Oyun hayranları, sızan koordinatları kullanarak oyunun haritasının GTA 5'e göre ne kadar büyüdüğü hakkında düşünce belirtti. GTA 5'in Los Santos koordinatlarını alıp büyük GTA 6 sızıntısında bulunan Vice City koordinatlarıyla eşleştiren oyuncular, bir sonraki GTA oyunu yayınlandığında etrafta koşturmak için çok daha fazla alana sahip olacaklarını söylediler.

Dünya'nın en ses getiren oyunundan görüntüler sızdırıldı! Dünya'nın en ses getiren oyunundan görüntüler sızdırıldı! Haberi Görüntüle

1 MİLYON DOLARA YAKIN GELİR ELDE EDEBİLİR

Bazı bilgilere göre Grand Theft Auto 6'nın toplam bütçesi 600 milyon dolar olacak deniliyor. Rockstar Games, GTA 6'nın ilk gün satışlarından (hem dijital hem de fiziksel) 1 milyar dolara yakın gelir elde edebibileceği düşünülüyor. Oyun için harcanan tüm geliştirme ve reklam maliyetleri, çıkışından tam 24 saat sonra elde edilen bütçe ile karşılanabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading