Elon Musk paraları saçıyor! Her gün çekilişle 1 kişiye 1 milyon dolar para verecek

Elon Musk paraları saçıyor! Her gün çekilişle 1 kişiye 1 milyon dolar para verecek

ABD’de 5 Kasım’da gerçekleşecek olan seçimlerde Donald Trump’ı desteklediğini önceden açıklamıştı. Birçok mitingde yanında yer alan Musk, en son Pensilvanya’da tek başına destek mitingi gerçekleştirdi. O mitingde bir kişiye milyon dolar vereceğini söyledi. İşte haberin detayları…

Teknoloji

20.10.2024, 13:10

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Elon Musk, 5 Kasım’da gerçekleşecek olan ABD seçimlerinde Doland Trump’ı destekleyeceğini açık açık söyledi. Daha sonrasında Trump ile birlikte mitingler düzenledi. En son mitinginde ise tek başına halka seslenip, ilginç bir vaat verdi.

HER GÜN 1 KİŞİ 1 MİLYON DOLAR SAHİBİ OLACAK

Elon Musk, Pensilvanya’da yapılan mitinge gelen halka, sandığa gitmesi için dilekçe verenlere para vereceğini söyledi. Erken seçim dilekçesinde yer alan konu ise, "Buraya imza atarak ABD Anayasası'nın birinci ve ikinci değişikliklerine yönelik desteğimi bildiriyorum" ibaresiydi. Elon Musk, bu şekilde dilekçe verenlerin arasında kura çekip şanslı kişiye 1 milyon dolar para verecek.

53 yaşında olan milyarder, halkın sandığa gitmesi için kurduğu siyasi eylem komitesinin dilekçesini imzalayanlar arasında çekilişle her gün bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini söyleyerek, bunun 5 Kasım'daki seçimlere kadar süreceğini bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading