En ucuz fiyatlı iPhone maketleri piyasaya sızdırıldı: iPhone SE 4 tasarımıyla herkesi hayran bıraktı

En ucuz fiyatlı iPhone maketleri piyasaya sızdırıldı: iPhone SE 4 tasarımıyla herkesi hayran bıraktı

Apple’ın en uygun fiyatlı iPhone SE serisinin yeni modelleri olan iPhone SE 4 ve SE 4 Plus’ın maket görselleri piyasaya sızdı. 2025 yılının ilk aylarında tanıtımı yapılması beklenen bu modeller, serisinin en büyük ekranına sahip. İşte haberin devamı…

Teknoloji

20.10.2024, 14:54

Teknoloji devi olan Apple, uygun fiyatlı iPhone grubunda olan SE, yakında yeni bir tasarımla karşımıza çıkacaktı. Japon teknoloji blogu Macotakara, 2025 yılında tanıtımı yapılması beklenen iPhone SE 4 ve SE 4 Plus’a ait modellerin maket fotoğrafları ortaya çıktı. Piyasaya düşen görüntüler, iPhone SE serisinin önemli bir tasarım yeniliğiyle geleceği fark ediliyor.

IPHONE SE 4 GÖRÜNTÜLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Maket görüntülerinin ortaya çıkmasıyla önceki modellerinden baya farklı olduğu göze çarpıyor. Bugüne kadar paylaşılan raporlara göre iPhone 14’ten esinlenen bir tasarıma sahip olduğu ekran, Face ID ve çentikli bir ekranla doğrulandı.

iPhone SE 4, diğer modellere göre tek bir arka kameraya sahip olduğu belli oldu. Sessize alma tuşu kaldırılmamış ama daha küçük bir boyutta olduğu ortaya çıktı. Ses ve güç tuşlarının boyutlarında değişiklik olmadığı ortaya çıktı.

Bu modellerden önceki SE modellerinin tasarımı iPhone 5’e benziyordu. Hepsinde kalın çerçeveler, küçük ekran ve Touch ID parmak izi sensörü özelliği vardı.

SERİSİNDEKİ EN BÜYÜK EKRANA SAHİP

6.1 inçlik ekranıyla iPhone SE 4, diğer serilerden farklı ve en büyük ekrana sahip olacak. Birde 6.5’lik ekran SE 4 Plus modelinde sahip.  Cihazın ayrıca 8 GB RAM ile hayranlarıyla buluşacak olan SE 4, yapay zeka destekli teknolojisi Apple Intelligence uyumlu olacak.

IPHONE SE 4 FİYATI NE KADAR OLACAK?

iPhone SE 4, Apple'ın uygun fiyatlı akıllı telefon sınıfında önemli bir yer alacağı belli oldu. Yenilenmiş tasarım, 8GB RAM ve yapay zeka desteği gibi özelliklerin fiyat artışını da tetikleyeceği görülüyor. En son iPhone SE 3, 439 dolardan piyasaya sunulmuştu. . SE 4'ün 499 doların altında bir fiyatla piyasaya çıkması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading