Havayolu şirketi Lufthansa'da Web 3.0'a katıldı! Firma NFT'lerini misafirlerine dağıtacak

Havayolu şirketi Lufthansa'da Web 3.0'a katıldı! Firma NFT'lerini misafirlerine dağıtacak

Avrupa'nın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan Lufthansa, dijital dünyanın en heyecan verici trendlerinden birine adım atıyor. Polygon ağı üzerinde başlattığı NFT sadakat programı ile yolcularını sürükleyici bir deneyime davet ediyor.

Teknoloji

30.04.2024, 13:25

Bu yenilikçi program, Lufthansa'nın müşterileriyle daha yakın etkileşim kurmayı hedefliyor. Uptrip mobil uygulaması aracılığıyla yürütülecek olan program yolculara seyahatlerinin ödüllere dönüşmesi fırsatı sunacak. Bu ödüller, millerden iş lounge kuponlarına kadar çeşitli NFT'ler şeklinde sunulacak.

Yapay zeka enerji tüketiminde zirveye ulaşıyor! Google'ın bulduğu çözüm: Doğa severleri ayağa kaldırabilir Yapay zeka enerji tüketiminde zirveye ulaşıyor! Google'ın bulduğu çözüm: Doğa... Haberi Görüntüle

UPTRIP ÜZERİNDEN NFT'LERE ERİŞEBİLECEKLER

Lufthansa'nın açıklamasına göre yolcular, biletlerini Uptrip üzerinden tarayarak bu özel NFT'lere erişebilecekler. Ancak NFT'lere tam anlamıyla erişmek,üretmek ve aktarmak için kripto cüzdanlarını entegre etmeleri gerekecek.

Lufthansa İnovasyon Merkezi yöneticilerinden Kristian Weymar, bu adımın Web3 dünyasında önemli bir başlangıç olduğunu vurguluyor. Web3'ün henüz yolun başında olduğunu ve müşterilerin bu yeni teknolojiye temkinli yaklaştığını belirten Weymar, bu nedenle Web3'ü daha erişilebilir hale getirmeyi amaçladıklarını ifade ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading