Yandex Metrica

Sitede Ara

Huawei'nin işletim sistemi Harmony OS 4 büyük bir ilgiyle karşılandı! Harmony OS 4 özellikleri ne? Nasıl kurulur?

Huawei'nin işletim sistemi Harmony OS 4 büyük bir ilgiyle karşılandı! Harmony OS 4 özellikleri ne? Nasıl kurulur?

Huawei, yeni işletim sistemi HarmonyOS 4.0'ı duyurmasının ardından kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Teknoloji

19.03.2024, 20:20

Geliştirici Konferansı 2023 etkinliğinde tanıtılan HarmonyOS 4.0, akıllı telefonlar ve tabletler için sunulmuş ve kullanıcılar arasında hızla yaygınlaşmış durumda. İlk verilere göre Huawei kullanıcıları bu yeni güncellemeye yoğun bir ilgi gösteriyor.

Huawei'nin aktardığı bilgilere göre HarmonyOS 4.0 güncellemesi kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından benimsenmeye başladı. İki haftalık bir süre zarfında 5 milyon cihaza yüklendi ve bu yeni sürüme geçiş yapan ilk gününde bile 1 milyon kullanıcıya ulaştı. Huawei, özellikle eski cihazlara sunulan güncelleme seçeneği sayesinde bu büyük ilgiye vurgu yapıyor.

Devrimsel icat: Bu robotu, mantar kontrol ediyor Devrimsel icat: Bu robotu, mantar kontrol ediyor Haberi Görüntüle

HARMONYOS 4.0 ÖZELLİKLERİ NE?

HarmonyOS 4.0, görsel deneyimlere getirdiği yeni temalar ve kişiselleştirme seçeneklerinin yanı sıra, canlı pencere özelliği ile kullanıcılara farklı bir etkileşim deneyimi sunuyor. Aynı zamanda SuperHub özelliği sayesinde dosyaların daha verimli bir şekilde aktarılması ve depolanması mümkün hale getiriyor. Yeni işletim sistemi ayrıca güvenlik ve gizliliğe de büyük önem veriyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading