Microsoft'u ekonomik kriz tedirgin ediyor! Enflasyonla mücadele için seçtikleri yöntem dikkat çekti

Microsoft'u ekonomik kriz tedirgin ediyor! Enflasyonla mücadele için seçtikleri yöntem dikkat çekti

Microsoft yatırımcı toplantısında enflasyon konusunu ele aldı. Şirketin yönetim kurulu artan enflasyon sorunu nedeniyle çözüm arayışına girdi. Bu fikirlerin arasında en dikkat çekeni ise son günlerde ABD seçimlerinde bahsi geçen Bitcoin dikkat çekti. Yöneticiler artan enflasyon nedeniyle Bitcoin'le işlem yapmayı düşünüyor.  

Teknoloji

25.10.2024, 15:02

ABD merkezli olan Microsoft, Aralık 2024'te düzenleyeceği yıllık yatırımcı toplantasında ilginç konuyu gündemine dahil edeceğini açıkladı. Şirket, artan enflasyondan etkilenmemek için piyasa değeri bakımında en popüler olan para birimi Bitcoin'e yönelmeyi düşünüyor.

Elon Musk davalardan nefes alamıyor! Eski Twitter yöneticilerinden büyük isyan Elon Musk davalardan nefes alamıyor! Eski Twitter yöneticilerinden büyük isyan Haberi Görüntüle

ENFLASYONA KARŞI BİTCOİN CEPHESİ 

Artan enflasyon​ ve ekonomik belirsizlikler yüzünden yatırımcılar geleneksel yatırım araçları yerine alternatif seçeneklere doğru yönelmeye karar verdi. Bu alternatiflerin en başında ise Bitcoin geliyor. Microsoft'un görüşmelerinde bu konuda adım atmasını öneren düşünce kuruluşları, BTC'nin enflasyon etkilerine karşı koruyucu bir kalkan olabileceğine karşı bir düşünce var. Bu yatırımcılar genelinde oy kullanarak seçime sunulacak. 

Windows 11, 2024'te radikal değişikliklerle geliyor: İşte beklenen dev güncellemenin ayrıntıları Windows 11, 2024'te radikal değişikliklerle geliyor: İşte beklenen dev güncellemenin... Haberi Görüntüle

YÖNETİCİLER BU KONUDA TEDİRGİN

Microsoft'un yönetim kurulu, şirketin Bitcoin gibi gücü yüksek bir dijital varlığa yatırım yapma fikrine şüpheyle yaklaşıyor. Microsoft yöneticileri, şirketin halihazırda BTC dahil çeşitli yatırım araçlarını araştırma yaptıklarını belirterek, buna karşı oy kullanmalarını söyledi Microsoft'un en büyük hissedarları arasında Vanguard, BlackRock ve State Street bulunuyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading