Samsung kullanıcıları dikkat! Artık o model telefonlara güncelleme gelmeyecek

Samsung kullanıcıları dikkat! Artık o model telefonlara güncelleme gelmeyecek

Samsung beklenmedik bir açıklama yaptı. Bu açıklama sonrası ortalık karıştı. İşte o sevilen modellere artık güncelleme gelmeyeceğini duyurdu.

Teknoloji

11.10.2024, 15:59

Samsung, son dönemlerde yeni akıllı telefonlar için 6-7 yıl boyunca güncelleme desteği vereceğini açıklamıştı. Diğer taraftan eski modeller bu fırsattan yararlanmıyor. Bu yüzden 2020 yılında tanıtılan telefon modelinin yazılım desteği sona erdi.

Mısır piramitleri nasıl inşa edildi? Herkes bunu merak ederken: Yapay zeka konuya açıklık getirdi Mısır piramitleri nasıl inşa edildi? Herkes bunu merak ederken: Yapay... Haberi Görüntüle

İŞTE O TELEFON MODELLERİ 

Samsung, Galaxy Z Fold 2'nin yazılım desteğini sonlandırdığını açıkladı. 2020 yılında birçok kişinin heyecanla beklediği katlanabilir telefon, en son 2023 yılının sonlarına doğru Android 13 tabanlı One UI 5.1.1 güncellemesini aldı. Yazılım güncellemesi sonrası yalnızca güvenlik güncellemeleri ile desteklenen Z Fold 2, artık bu tür güncellemelerinin hiç birini almayacak.

Elon Musk'a hırsız damgası! Robot ve araçların tasarımlarını başka yerden aldığı iddiası Elon Musk'a hırsız damgası! Robot ve araçların tasarımlarını başka yerden... Haberi Görüntüle

Yedi yıl boyunca Android ve One UI güncellemeleri sunacağı modellerinin listesi:

Galaxy Z Flip 6

Galaxy Z Fold 6

Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Plus

Galaxy S24

Galaxy S24 FE

Galaxy Tab S10 Plus

Galaxy Tab S10 Ultra

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading