Samsung kullanıcıları dikkat! O uygulamayı yükledikten sonra telefonunuza dikkat edin

Samsung kullanıcıları dikkat! O uygulamayı yükledikten sonra telefonunuza dikkat edin

Samsung kullanıcıları dikkatli olun! Samsung'un yeni çıkardığı uygulamasını yükleyen bazı kullanıcılar telefonlarında sorunlar yaşadı.   

Teknoloji

03.10.2024, 16:41

Samsung'un SmartThings Framework uygulamasını yükleyen bazı kullancılar, en son güncellemeyi yükledikten sonra telefonlarının sürekli yeniden başlatıldığı fark edildi.  Peki hangi modeller bu problemden etkileniyor?

Samsung Galaxy akıllı telefon kullanıcıları, yakın zamanda yayınlanan bir güncelleme sonrası telefonlarının kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Birçok Galaxy S10, Galaxy Note 10 ve Galaxy M51 cihazı sahibi, güncellemeden sonra telefonlarının "bootloop" hatası verdiğini öne sürdü. Kullanıcılar, sürekli yeniden başlatma sorunuyla karşılaştığını belirtiyor.

Apple'ın uydu üzerinden mesajlaşma özelliği hayat kurtardı! ABD' yi vuran kasırga sonrası insanlara ulaşmaya yardımcı oldu Apple'ın uydu üzerinden mesajlaşma özelliği hayat kurtardı! ABD' yi vuran... Haberi Görüntüle

 SAMSUNG KULLANICILARI ŞİKAYETÇİ

Android Authority sitesinin haberine göre, son 24 saat içerisinde sosyal medya ve forumlarda bu konuyla ilgili şikayetler hızla yayılmaya başladı. Reddit'teki rbthompsonv ve mikethespike056 adlı kullanıcılar tarafından başlatılan konularda, çok sayıda Samsung kullanıcısı aynı problemle karşı karşıya olduklarını söyledi.

Baz Galaxy S10 ve Note 10 serisi cihazları kullanıcıları sorundan etkilendiğini söyledi. Diğer yandan Galaxy M51 sahiplerinden de benzer şikayetler geldiği belirtildi. Ancak daha fazla modelin de bu durumdan etkilenmiş olabileceği konusunun üzerinde duruluyor.

YouTube, yeni bir özellik daha kazandı! Bu özellik sayesinde herkes Premium'a geçmek isteyecek YouTube, yeni bir özellik daha kazandı! Bu özellik sayesinde herkes... Haberi Görüntüle

NEDENİ HALA BİLİNMİYOR

Hatanın kesin nedeni henüz bilinmiyor. Birçok kullanıcı, cihazların bootloop hatası vermeden önce SmartThings Framework güncellemesini yüklediklerini belirtiyorlar. Cihazların çökme sebebinin, yapılan güncelleme ile alakalı olduğu düşünülüyor. 

Spotify'a rakip olarak kurulmuştu! Kasım ayı itibariyle kapatılıyor Spotify'a rakip olarak kurulmuştu! Kasım ayı itibariyle kapatılıyor Haberi Görüntüle

ÇÖZÜM YOLU NEDİR?  

En büyük sorunun tek çözümü fabrika ayarlarının sıfırlanması olduğu söyleniyor. "Bootloop" sorunu nedeniyle cihaz normal bir şekilde açılmadığından, kullanıcıların kurtarma moduna girmesi ve fabrika ayarlarına dönmesi gerekiyor. 

SmarThings Framework Uygulaması Nedir? 

 Kaybolan Galaxy cihazlarınızı veya SmartTag takılı eşyalarınızı SmartThings Find sayesinde bulabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak kayıp cihaz veya eşyanızın yerini kolayca tespit edebileceksiniz. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading