Yandex Metrica

WhatsApp uygulamasında çığır açacak yeni özellik! Diğer uygulamalardan mesaj gönderilecek

WhatsApp uygulamasında çığır açacak yeni özellik! Diğer uygulamalardan mesaj gönderilecek

Dünyada en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın ana şirketi Meta, üçüncü taraf sohbetlerine yönelik planlarını duyurdu. Ancak bu yeni özellik sadece AB kullanıcılarına yönelik olacağı belirtildi. İşte detaylar...

Teknoloji

09.09.2024, 12:53

Mesajlaşma platformlarundan WhatsApp'ın ana şirketi Meta, üçücü taraf sohbetlerini uygulamaya entegre etme stratejisini resmen açıkladı.

Ancak Meta şirketi bu uygulamanın Avrupa Birliği'ndeki kullanıcılar için gelen değişiklik olduğunu belirterek üçüncü taraf sohbetleriyle aynı gelen kutusuna koyma veya ayrı tutma konusunda yeni seçenekler sunuyor.

İphone İOS 18 güncellemesi ne zaman geliyor? İOS 18'i hangi İphone modelleri destekleyecek? İphone İOS 18 güncellemesi ne zaman geliyor? İOS 18'i hangi... Haberi Görüntüle

AB'NİN DİJİTAL PİYASALAR YASASI'NA UYUM SAĞLAYACAK

Yeni özellik, kullanıcılara Messenger ve WhatsApp mesajlarını üçüncü taraf konuşmalarıyla tek bir gelen kutusunda birleştirme ve ya ayrı ayrı tutma esnekliği sağlayacak.

Meta'nın Messenger ve WhatsApp'a gelişmiş özellikler ve bildirimler getirmesi planlanıyor.

Devrimsel icat: Bu robotu, mantar kontrol ediyor Devrimsel icat: Bu robotu, mantar kontrol ediyor Haberi Görüntüle

HEDEF 2027

Meta, mesajlaşma özelliklerinin yanı sıra gelecek yıl üçüncü taraf sohbetlerinde diğer kullanıcılarla grup oluşturma özelliğini de etkinleştirmeyi düşünüyor. Şirketin birlikte çalışabilirlik vizyonu yalnızca mesalaşma değil.

2027 yılına kadar üçüncü taraf video ve sesli aramalar için destek başlatma planlarına duyuruldu.

Meta, AB yasaları gereği WhatsApp ile Messenger'ı iMessage, Telegram, Google Mesajlar ve Signal gibi üçüncü taraf uygulamalarla birlikte çalışabilir hale getirmek zorunda kalıyor. Bu düzenleyici gereklilik şirketin sohbet entegrasyonundaki son gelişmelerini yönlendiriyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading