Yandex Metrica

WhatsApp'tan bomba özellik! Artık para kazandıracak

WhatsApp'tan bomba özellik! Artık para kazandıracak

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, topluluk yöneticilerine yeni gelir fırsatları sunacak bir özellikle gündemde. Beta sürümünde test aşamasında olan bu yenilik, topluluk sahiplerinin gruplarını devretme ve para kazanma imkanını beraberinde getiriyor.

Teknoloji

16.09.2024, 12:27

WhatsApp, Android beta sürümünde test edilen yeni bir özellikle kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. "2.24.19.34" versiyon numaralı bu güncelleme, topluluk yöneticilerinin sahip oldukları WhatsApp topluluklarını başka kişilere devretmesine imkan tanıyor. Bu özellik, topluluklarını büyüten yöneticilere, devretme sürecinde kazanç elde etme fırsatı sunarak, WhatsApp kullanıcıları için önemli bir yenilik olacak.

WhatsApp’ın beta sürümünden alınan ekran görüntülerine göre, bir topluluğun sahibi topluluğu devrettiğinde, eski yönetici yönetici pozisyonunda kalmaya devam edecek. Ancak, topluluğun yeni yöneticisi, devir işlemi tamamlandıktan sonra eski yöneticiye yetki vermeme kararı alabilir ve onu yöneticilik görevinden çıkarabilir.

Tehlike saçıyor: İnternet ihbarlarında yok yok: Çocuk istismarı, fuhuş, intihara yönlendirme, uyuşturucu, kumar ve bahis... Tehlike saçıyor: İnternet ihbarlarında yok yok: Çocuk istismarı, fuhuş, intihara... Haberi Görüntüle

GELİR ELDE ETME FIRSATI

WhatsApp’ın bu yeni özelliği, topluluk sahiplerine yalnızca topluluklarını devretme imkanı tanımakla kalmayacak, aynı zamanda maddi kazanç elde etme fırsatı da sunacak. Topluluklardan gelir elde edilebilecek bu yeni dönemde, WhatsApp kullanıcıları kurdukları ve büyüttükleri topluluklardan daha fazla fayda sağlayabilecekler.

Görünmez uçakları bile uydudan izleyecekler: Dünya'yı ağ gibi saracak sistemi general duyurdu Görünmez uçakları bile uydudan izleyecekler: Dünya'yı ağ gibi saracak sistemi... Haberi Görüntüle

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Bu devrin nasıl gerçekleşeceği ve hangi şartlar altında yapılacağı henüz net değil, ancak devir işlemleri sırasında taraflar arasında bir anlaşma sağlanması gerektiği belirtiliyor. Özellikle topluluk yöneticileri arasında yapılacak anlaşmalar çerçevesinde, devir süreci sorunsuz bir şekilde tamamlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading