WhatsApp'tan yeni özellik! Teknoloji tutkunlarının dizleri titreyecek

WhatsApp'tan yeni özellik! Teknoloji tutkunlarının dizleri titreyecek

WhatsApp, yeni bir güncellemisini kullancılarına sundu. Son gelen  güncellemeyle birlikte WhatsApp büyük bir değişime uğradı. Son yayımlanan güncellemeyle arayüz rengi değişecek. Sadece bununla kalmayıp, mesaj balonları ve sohbet arka planı da koyulaştı. Peki bu güncellemeyi nasıl kullanabiliriz?    

Teknoloji

17.10.2024, 17:20

WhatsApp, Android beta sürümü kullanan kullanıcılara daha siyah ve mavi tonlar içeren yeni bir koyu tema rengi seçeneğiyle ortaya çıktı. En son 2.24.22.4 beta güncellemesinin gelmesiyle birlikte WhatsApp kullanıcıları artık uygulama ve sohbetler için daha siyah-koyu bir tema seçeneğine kavuştu.

Teknoloji dünyasında büyük adım! Robotaksi yolculuğu başlıyor: Direksiyon, pedal derdi yok Teknoloji dünyasında büyük adım! Robotaksi yolculuğu başlıyor: Direksiyon, pedal derdi... Haberi Görüntüle

RENK KODLARINDA DEĞİŞİLİK! 

Güncellemeyle birlikte, WhatsApp'ın arayüz rengi eski #0b141a kodlu renkten, daha siyah ve hafif mavi bir ton içeren #0a1014 kodlu koyu bir renge geçiŞ sağlayacak. Bu tonlar arası renk geçişi sayesinde göz sağlığıda olumlu yönde etkilenecek.

Elon Musk'a hırsız damgası! Robot ve araçların tasarımlarını başka yerden aldığı iddiası Elon Musk'a hırsız damgası! Robot ve araçların tasarımlarını başka yerden... Haberi Görüntüle

20 FARKLI SOHBET TEMASI

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2.24.21.34 güncellemesiyle  20 farklı renk arasından sohbet teması seçme imkanı kullanıcılara sunulmuştu. Kullanıcılar bu sayede uygulamanın görümünü kendine göre kişiselleştirme hakkında sahip olacak. Sohbet temanızı artık istediğiniz gibi şekillendirebileceksiniz. 

Mavi tik çılgınlığı devam ediyor! Bir platform daha katılıyor: Android ve İPhone için büyük gelişme Mavi tik çılgınlığı devam ediyor! Bir platform daha katılıyor: Android... Haberi Görüntüle

 YENİ ÖZELLİK KULLANICILARA ULAŞIYOR

Yeni gelen özellik Hem "daha koyu tema" hem de sohbet teması seçme güncellemesi WhatsApp beta sürümünü kullanan kullanıcılarra özel olarak paylaşıldı. Diğer taraftan Google Play Store'dan güncellemeyi yükleyen bazı beta test kullanıcılarına sunulmuş durumda. Bu özelliğin önümüzdeki haftalarda birçok kullanıcıyla buluşulması bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading