Windows 11, 2024'te radikal değişikliklerle geliyor: İşte beklenen dev güncellemenin ayrıntıları

Windows 11, 2024'te radikal değişikliklerle geliyor: İşte beklenen dev güncellemenin ayrıntıları

Winows 11 güncellemesi gün geçtikçe birçok kullanıcıyı heyecanlandırıyor. Şirketin bu yıl hedefi her teknoloji şirketinin çıkardığı gibi yapay zeka aracını sisteme yerleştirmek oldu. Windows bunu Colpilot özelliğiyle sağlıyordu. Bunu bir üst seviyeye taşımaya karar verdi. 

Teknoloji

21.10.2024, 18:35

Windows 11, 24H2 güncellemesiyle kullanıcı arayüzünde ve akıllı telefon bağlantısında önemli değişiklikler olacak. Görev çubuğu ve hızlı erişim menüsü yeniden tasarlanırken, Android ve iOS cihazların Windows bilgisayarlarla artık bağlanması daha da kolaylaştı.

Görev çubuğunda yer alan tarih gösteriminden yılın kaldırılması, tasarımı daha sade bir hale getirdi.  Wi-Fi ağlarına ve VPN’lere bağlanmak için kullanılan hızlı erişim menüsünde gidelin değişiklik sayesinde rahat bir kullanım sunacak butonlar yerleştirildi. Uygulamaları hızlı başlatma için görev çubuğuna sürükleyip bırakma özelliği, kullanıcıların isteği üzerine yeniden geri geldi.

Elon Musk paraları saçıyor! Her gün çekilişle 1 kişiye 1 milyon dolar para verecek Elon Musk paraları saçıyor! Her gün çekilişle 1 kişiye 1... Haberi Görüntüle

TELEFONA ENTEGRE ETMEK ARTIK KOLAY 

Akıllı telefon kullanıcıları, mobil cihazlarını ayrı bir pencere olarak kullanmasın diye, kenar çubuğuyla entegre edebilecek. Telefon bildirimleri, mesajlar ve fotoğraflara doğrudan Windows arayüzünden erişimel görülebilecek. Bu sayede telefonunuza bağlanmak için ayrı bir uygulama açmanıza gerek kalmayacak.  

ABD'de büyük kriz! 13 eyaletten TikTok'a şok dava: Çocukların ruh sağlığı tehlikede ABD'de büyük kriz! 13 eyaletten TikTok'a şok dava: Çocukların ruh... Haberi Görüntüle

YENİ ÖZELLİKLER KULLANICILARI ŞAŞIRTACAK

Dosya Gezgini’ndeki adres çubuğu üzerinden dosyaları sürükleyip bırakma, daha net simgelerle yenilenen menüler ve fare kaydırma yönünü ayarlardan yapılandırma gibi geliştirmelerde yeni güncellemeyle daha fazla kolaylık sağlayacak. VPN kurulumu konusu kullanıcılar tarafından eskiden zordu, artık bu güncelleme sayesinde kurulum çok basit olacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading