X, yeni analiz aracı ile rakip tanımıyor! Radar ile trendleri yakalama fırsatı

X, yeni analiz aracı ile rakip tanımıyor! Radar ile trendleri yakalama fırsatı

Elon Musk, diğer sosyal platformlarına karşı meydan okumaya devam ediyor. X kullanıcılarına yeni bir özellik daha geliyor. Bu özellik sayesinde birçok anahtar kelime taraması yapılabilecek.   

Teknoloji

22.10.2024, 14:12

Birçok sosyal medya platformuya rekabette olan X, eski adıyla Twitter, ücretli abonelik katmanı Premium+'u satın alan kullanıcılar için Radar isimli gerçek zamanlı bir trend izleme aracı özelliğini kullanıma sundu.

ABD'de büyük kriz! 13 eyaletten TikTok'a şok dava: Çocukların ruh sağlığı tehlikede ABD'de büyük kriz! 13 eyaletten TikTok'a şok dava: Çocukların ruh... Haberi Görüntüle

DİJİTAL PAZARLAMACILARI SEVİNDİREN HABER

Daha önce Insight adıyla 2023 yılında tanıtılan araç, ilk olarak doğrulanmış işletmeleri hedef alıyordu. Pazarlamacıların uygulamada en çok konuşulan konuları ve trendleri takip etmesine kolaylık sağlıyordu. Bu araç sayesinde kullanıcılar anahtar kelime analizi yapabiliyor, trend etkinliğini görselleştirmesine ve konuşmaları gerçek zamanlı olarak filtrelemesine izin veriliyordu.

İOS 18 güncellemesinden şikayetler geliyor! iPhone 16 kullanıcıları binbir pişman İOS 18 güncellemesinden şikayetler geliyor! iPhone 16 kullanıcıları binbir pişman Haberi Görüntüle

RADAR FARKIYLA X PLATFORMU

Insights'ı yeniden markalaştırma sürecine sürekleyen ve ismini Radar olarak değiştiren X, kullanıcıların konuşma hacmine ek olarak konuların ne kadar hızlı trend olduğu ve konuşulduğu açısından da görüşler sunuyor. Markaların istedikleri kitlelere ulaşmasını sağlayan araç, paylaşım yapmak için en uygun zamanı ayarlamalarına dair imkanda sağlıyor.

Online alışveriş platformu Hepsiburada satışa çıktı! Kazakistanlı şirket Kaspi.kz satın aldı Online alışveriş platformu Hepsiburada satışa çıktı! Kazakistanlı şirket Kaspi.kz satın... Haberi Görüntüle

BAZI PREMİUM+ ABONELERİ KULLANABİLİYOR

Insights'ın aylık aboneliği için 1000 dolar, yıllık aboneliği için ise 833 dolar olarak fiyat veren X, isim değişikliğine ve yeni yeteneklere ek olarak dün itibarıyla Radar'ı aylık aboneliği 16 dolar, yıllık aboneliği ise 168 dolar'dan satışa sundu. Premium+ aboneliğini satın alan sınırlı bir grup kullanıcının erişimine sunmaya başladığı söylendi. X'te yayınlanan bir gönderiyle Radar'ın kullanıma sunulduğunu duyuran platform, aracın henüz erken aşamada olduğunu ve yakında gelecek daha fazla güncellemeyle destekleneceğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading