Yandex Metrica

YouTube, yeni bir özellik daha kazandı! Bu özellik sayesinde herkes Premium'a geçmek isteyecek

YouTube, yeni bir özellik daha kazandı! Bu özellik sayesinde herkes Premium'a geçmek isteyecek

YouTube yeni bir özellik geliştirdiğini açıkladı. Premium kullanıcıları artık yapay zeka ile birlikte Youtube'u kullanabilecek. 

Teknoloji

25.09.2024, 19:14

YouTube yeni bir özellik geliştirdiğini açıkladı. Premium kullanıcıları artık yapay zeka ile birlikte Youtube kullanabilecek. 

Youtube Premium ABD kullanıcıları, yeni bir yapay zeka aracı ile tanıştı. Premium kullanıcılarına sunulan bu özellik videolarla etkileşime geçilebilmesine olanak tanıyacak. Sadece bununla kalmayıp, videolara dair sorular sorma, içerikleri özetleme ve benzer videoları önerme gibi etkileşimler gerçekleşecek.

Zincir market olarak ilk kez satışa sundu! Elektrikli araç şarj aleti aktüel ürünler arasında yer aldı Zincir market olarak ilk kez satışa sundu! Elektrikli araç şarj... Haberi Görüntüle

ARTIK İZLERKEN SORU SORABİLECEKLER

Google’ın sunduğu bu yapay zeka aracı Google Photos’un ‘Ask Photos’ (Fotoğraflara Sor) özelliği ile benzer şekilde çalışıyor. Kullanıcılar, videoları izlerken doğrudan videoyla ilgili sorular yöneltebiliyor. Daha sonra sorulan soruları yapay zeka aracı yanıtlayabiliyor.

Google'ın Wear OS 5'i tanıttı! Yeni sürüm herkesi şaşırttı Google'ın Wear OS 5'i tanıttı! Yeni sürüm herkesi şaşırttı Haberi Görüntüle

VİDEOLARI ÖZETLEYEBİLECEK 

Artık YouTube Premium ile yemek tarifi izleyen bir kullanıcı “Hangi malzemeleri kullanıyorlar?” şeklinde bir soru sorarak videodaki malzemeler hakkında bilgi alabilir. Aynı zamanda yapay zeka, videoları özetleyebilir. Bu sayede kullanıcalar zamandan tasarruf edebilir. Bu yeni özellik, şimdilik yalnızca Youtube Premium ABD kullanıcılarının kullandığı android uygulaması üzerinden hizmet verebiliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading