Yandex Metrica

Zincir market olarak ilk kez satışa sundu! Elektrikli araç şarj aleti aktüel ürünler arasında yer aldı

Zincir market olarak ilk kez satışa sundu! Elektrikli araç şarj aleti aktüel ürünler arasında yer aldı

Zincir marketleri olan şirket, aktüel ürünlerinin arasına araç şarj istasyonu ekledi. İlk kez elektrikli araç için ev tipi şarj aletini ürünlerin arasında görenler şaşırdı.    

Teknoloji

25.09.2024, 15:20

25 Eylül Çarşamba aktüel teknoloji ürünleri arasında WAT markasına ait 3 adet elektrikli araç şarj istasyonu ve taşınabilir güç istasyonları da yer aldı. 

Instagram mı, X mi yoksa Facebook mu? Kullandığınız sosyal medya platformu kişiliğinizi gösteriyor Instagram mı, X mi yoksa Facebook mu? Kullandığınız sosyal medya... Haberi Görüntüle

İLK KEZ SATIŞA SUNULDU

İlk kez yaşanan bu olay bir perakende gıda marketi zincirinde gerçekleşti. Aktüel ürün listesinde yer alan şarj istasyonları, evlerine veya iş yerlerine istasyon kurmak isteyenlere yönelik satışa sunuldu.

Türkiye'nin 2030 hedefi enerji saçıyor: Dört büyük tesisin rolü büyük olacak Türkiye'nin 2030 hedefi enerji saçıyor: Dört büyük tesisin rolü büyük... Haberi Görüntüle

ŞARJ İSTASYONLARININ FİYATI BELLİ OLDU 

25 Eylül Çarşamba ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında yer alan WAT markasına ait elektrikli araç şarj istasyonları satışa sunulacak. Amiral gemisi seviyesinde WAT AX 22kW istasyon RFID kart ve QR kod ile kullanıcı doğrulama yapabiliyor. TOGG T10X aracını 4 saatte şarj edebilen istasyon fiyatı ise 25999TL.

12 saatte TOGG aracını şarj eden WAT AW 7.4kW elektrikli şarj istasyonunun fiyatı 22999TL. En alt seviyede yer alan WAT AH6 22kW istasyon 19999TL olarak fiyatı belirlendi. Bu ürünlerinin kurulumunun ise ücretsiz olmadığı açıklandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading