Teletabiler'deki güneş bebek 27 yaşına girdi! İşte son hali... 

Teletabiler'deki güneş bebek 27 yaşına girdi! İşte son hali... 

Teletabiler (Teletubbies) isimli çocuk dizisinde güneş bebeği oynayan Jess Smith, şimdilerde 27 yaşında bir kadın. İngiltere'de yayımlanan Big Breakfast isimli TV şovuna katılan Smith'in ne kadar büyüdüğünü görenler, şaşkınlığını gizleyemedi.

Yaşam

23.03.2024, 17:03

1990'lı yılların çocuklarının 1997'den 2001'e kadar BBC Two'da izleyicilerle buluşan Teletabiler (Teletubbies) isimli çocuk dizisi Türkiye'de de 2000'li yıllarda gösterilmişti. Dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de, yayının başında ve sonunda görünen güneşin içindeki gülen bebek olmuştu.

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

2019'DA AÇIKLAMIŞTI

Güneş Bebek de olarak bilinen karaktere hayat veren Jess Smith şimdilerde 27 yaşında olan Jess Smith isimli bir kadın. 2019 yılında Güneş Bebek'in kendisi olduğunu açıklayan Smith birkaç yıl önce Facebook'tan yaptığı paylaşımda "Herkese söyleme vaktinin geldiğine karar verdim. Bunu saklıyordum ama üniversite arkadaşlarımın beni çokça cesaretlendirmesiyle açıklayacak özgüveni kazandım. Ben Teletabiler'deki güneşim. Güneşmiş gibi davranan çok kişi oldu fakat size gerçek hikayeyi sadece ben anlatabilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

HİKAYESİNİ ANLATMIŞTI

Smith daha sonra, Teletabiler'in yapımcısının hastaneye gelip "gülücük saçan bir bebek" olup olmadığını sorduğu gün kendisinin de o esnada check-up için orada bulunduğunu anlatarak şunları söylemişti: "Çekim sırasında babam beni güldürmek için kameranın arkasında bir oyuncak ayı tuttu, kameraya bakmamı sağlamak için de oyuncak bir yarış arabası oynattı. Görünen o ki işe yaramış."  

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

DAHA FAZLA OKU

Smiht 4 yıl sonra İngiliz televizyonu Kanal 4'te yayınlanan Big Breakfast isimli TV şovuna katılırken son hali görenleri  şaşırttı. Televzyon muhabiri Scott Bryan, fotoğrafa "Aman tanrım!" diye tweet atarak yanıt verdi. Başka bir kullanıcı, Teletabiler'in "ah oh" deme şekline atıfta bulunarak, "Vay canına ah oh" diye yazdı. Bir başkası, gülen bir suratla beraber “Güneş bebek! ne tatlı!" diye ekledi.

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BİRÇOK ÖDÜL KAZANMIŞTI

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa, Po gibi yeni yürümeye başlayan çocuklara benzeyen karakterlerin maskaralıklarını konu alan Teletabiler, yayımlandığı süre boyunca çeşitli Bafta ödülü kazanmış ve iki Daytime Emmy ödülüne aday gösterilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading