TEMU Türkiye'de var mı, yasaklandı mı?

TEMU Türkiye'de var mı, yasaklandı mı?

TEMU, dünyanın pek çok ülkesinde fırtına gibi esmeye devam ediyor. İndirimli ve ucuz ürünlerle kısa sürede kitlesini daha da genişleten TEMU kendi ürünlerini Çin’deki üreticilerin fabrikaları ya da depolarından doğrudan tüketicinin kendisine gönderiyor.

Ekonomi

03.10.2024, 15:10

2022 senesinde ABD’de kurulan TEMU’nun merkezi Massachusetts’te bulunan indirimli e-ticaret platformudur. Üreticiler ile tüketicileri doğrudan bir araya getirmeyi başaran şirket TEMU hemen hemen her kategoriden düşük fiyatlı perakende ürünlerin satışını gerçekleştiriyor.

Tüpraş temettü ne zaman yatacak, ayın kaçında hesaba geçecek? Tüpraş temettü ne zaman yatacak, ayın kaçında hesaba geçecek? Haberi Görüntüle

TEMU NEDİR?

Merkezi ABD’de de olan TEMU Çin menşeli bir e-ticaret platformu olarak bilinir. Ucuz ve kusursuz alışveriş deneyimi sunmak amacıyla piyasaya açılan TEMU yenilikçi e-ticaret platformudur. Doğrudan tüketiciye iş modeli ile pek çok ülkede kısa sürede popüler bir hale gelmiştir.

TEMU Türkiye

Maliye eski defterleri tek tek açıyor! Vergi kaçıranlara kötü haber: Beyanı ile hasılatı uyuşmayanlar yandı Maliye eski defterleri tek tek açıyor! Vergi kaçıranlara kötü haber:... Haberi Görüntüle

TEMU TÜRKİYE’DE VAR MI?

TEMU hiçbir şekilde Türkiye’de doğrudan faaliyet göstermiyor. Ancak Türk tüketicilerin TEMU uygulamasından veya web sitesinden sipariş verme şansı bulunuyor. Platform, sitede lokalizasyon yaparken Türkçe dil desteği de bulunuyor. TEMU siparişleri Türkiye’de bazı kargo şirketleri tarafından hizmet veriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading