Teröristler el ele tutuşarak gelmiş! TUSAŞ’a saldıran teröristlerin saldırı öncesi yeni görüntüleri çıktı!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne (TUSAŞ) saldırı gerçekleştiren biri erkek biri kadın 2 teröristin, Kahraman Kazan ilçesinde saldırı öncesindeki görüntüleri ortaya çıktı.   

Gündem

24.10.2024, 12:17

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ne yönelik saldırıda 5 kişinin ölümüne 22 kişinin yaralanmasına neden olan iki teröristin saldırı öncesi görüntüleri ortaya çıktı. 

Erdoğan yenidoğan çetesiyle ilgili ilk kez konuştu: Alçakça bir vahşet! Erdoğan yenidoğan çetesiyle ilgili ilk kez konuştu: Alçakça bir vahşet! Haberi Görüntüle

EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ne (TUSAŞ) saldırısını gerçekleştiren ve 5 kişinin ölümüne neden olan biri erkek biri kadın 2 teröristin KahramanKazan ilçesinde eylem öncesi güvenlik kameralarına yansıdı. 

Kadriye Çelik kimdir? Vural Çelik'in kardeşi ne iş yapıyor, oyuncu mu? Kadriye Çelik kimdir? Vural Çelik'in kardeşi ne iş yapıyor, oyuncu... Haberi Görüntüle

EL ELE TUTUŞARAK 

Ankara’nın KahramanKazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’a ait yerleşkeye saldırı öncesi 2 teröristin Kahramankazan’daki görüntülerine ulaşıldı. 2 terörist dikkat çekmemek için el ele tutuşarak ilçe merkezinde gezdiği güvenlik kameralarına yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading