Yandex Metrica

Sitede Ara

TFF başkanı kim oldu? Başkanlık seçimi açıklandı mı? TFF Başkanlık seçimi saat kaçta açıklanır?

TFF başkanı kim oldu? Başkanlık seçimi açıklandı mı? TFF Başkanlık seçimi saat kaçta açıklanır?

Türkiye Futbol Federasyonu tarihi bir seçime gidiyor. TFF Başkanlık seçimi 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarışacağı seçimde ilk turda aranan delege sayısına ulaşıldı. TFF'nin yeni başkanı için kritik seçime geçildi. Peki TFF başkanı kim oldu? Başkanlık seçimi açıklandı mı? TFF Başkanlık seçimi saat kaçta açıklanır?

Gündem

18.07.2024, 15:14

Ankara'da TFF'nin yeni başkanı belli oluyor. 18 Temmuz'da saat 11.30'da başlayan Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda  Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlık için yarışacak. 321 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde 274 delege kongreye katılım gösterdi. Bu oran aranan çoğunluğun sağlandığı anlamına geliyor. 

Başkan adaylarından Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmada "Sayın Büyükekşi aday olmadan önce önemli kulüpler bir toplantıda başkan olmamı istedi. Hasan Arat da zamanında beni istedi. Ancak ben o dönem aday olmayı düşünmedim. Gelişmeler üzerine futbol ailesi yine aday olmamı istedi. Bu çarpık düzeni, kirli olan futbolu düzeltecek bir başkan adayı var. Büyükekşi'yi seçerlerse, gönülden bu işi yapan başkanlar artık bu işle uğraşmamalı. Bunu tüm başkanlara söyledim." diyerek delegelerin oyuna talip olduğunu açıkladı. 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise açıklamasında "Bu olağanüstü bir seçim. Öyle değil mi? Bu yönetimin daha 3 senesi vardı. Birinci senesini doldurdu, seçime gidiyor. Demek ki işler iyi gitmiyor. Olağanüstü seçimde olağanüstü şeyler yaşanıyor. Bir aday çıkıyor, çekiliyor. Bekleyip görmek lazım. İnşallah hayırlısı olur. Seçime giren adaylar herhalde Türk futbolunun halini görüp nasıl tedavi edeceklerini biliyorlardır" sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise yaptığı açıklamada "Fenerbahçe için seçim yok hükmündedir Biz kimseyi desteklemiyoruz. Oyumuzu boş kullanacağız. Bugün burada birini seçtirmek için delegelere baskı yapılmaktadır. Bugün özelinde değil ama imza toplama sürecinde ne yazık ki siyasetçi olsun, devlet olsun kulüplere telkinlerde bulunmuştur. Dolayısıyla bu bir seçim değil, 'seçin'dir. Biz kimseyi desteklemiyoruz. Boş oy kullanacağız." dedi. 

Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi ne kadar? Galatasaray kaç para kazandı? Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi ne kadar? Galatasaray kaç para kazandı? Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANI KİM OLDU?

TFF başkanlık seçimi 18 Temmuz'da yapılıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve mevcut başkan Mehmet Büyükekşi seçimde yarışıyor. Seçimi hangi adayın kazandığı ise henüz açıklanmadı. TFF başkanlık seçimi öğleden sonra başlaması bekleniyor. Henüz TFF'nin yeni başkanı belli olmadı. 

Mersin’de kan donduran olay: 21’inci kattan arabanın üzerine düştü Mersin’de kan donduran olay: 21’inci kattan arabanın üzerine düştü Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANLIK SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIR?

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda mevcut yönetimin ibrası ve bütçe oylaması yapılacak, ardından başkanlık seçimine geçilecek. Toplantı saat 11.30'da başladı. TFF Başkan seçim sonuçlarının akşam saatlerine doğru açıklanması bekleniyor. 

Sosyal medyadan Atatürk'e hakaret eden şahısla ilgili flaş karar Sosyal medyadan Atatürk'e hakaret eden şahısla ilgili flaş karar Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Mustafa Eröğüt, Alkın Kalkavan, Yalçın Orhan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Volkan Can, Ruşen Çetin, Haluk Kalyoncu, Ramazan Üçdan, Şafak Müderrisgil, Talat Papatya, Yunus Egemenoğlu, Veysel Bilen.

Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3 bölgeyi özellikle uyardı! Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3... Haberi Görüntüle

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU'NUN LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading