TFF Başkanlık seçim sonuçları 2024 | Seçimi kim kazandı? Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mı başkan oldu?

TFF Başkanlık seçim sonuçları 2024 | Seçimi kim kazandı? Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mı başkan oldu?

TFF Başkanlık seçim sonuçları 2024 | Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi başladı. 18 Temmuz'da yapılan tarihi seçimde yeni başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF'nin mevcut başkanı Mehmet Büyükekşi başkanlık için yarışıyor. Fenerbahçe, Galatasaray başta olmak üzere pek çok takımın taraftarı TFF başkanlık seçimini kim kazandı? Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mı başkan oldu? sorularını sormaya başladı. 

Gündem

18.07.2024, 16:28

Başta Fenerbahçe olmak üzere pek çok İstanbul kulübü mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifasını istemişti. Mehmet Büyükekşi baskılar sonrası sçeim kararı aldı. 16 Haziran 2022 yılından itibaren iki dönemdir TFF Başkanı olan Mehmet Büyükekşi TFF Başkanlığı için yeniden adaylığını açıklamıştı. Mehmet Büyükekşi'nin rakibi ise Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. 18 Temmuz Perşembe günü Ankara'da yapılacak toplantıda TFF'nin yeni başkanı belli olacak. Taraftarlar ise heyecanla başkanlık sonuçlarını beklemeye başladı. TFF Başkanlık seçim sonuçları 2024 açıklandı mı? TFF Başkanlık seçimini kim kazandı? Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mı başkan oldu? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Discord sonrası başka sosyal medya platformlarından da erişimi engellenecek olan var mı? Discord sonrası başka sosyal medya platformlarından da erişimi engellenecek olan... Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANLIK SEÇİM SONUÇLARI 2024

Başkan adaylığı başvuruları doğrultusunda 3 ismin aday olması kesinleşmişti. Mehmet Büyükekşi, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Servet Yardımcı'nın aday olması kesinleşti. Ancak Servet Yardımcı yaptığı açıklamada adaylıktan çekildi ve TFF Başkanlık yarışında  Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu kaldı. 

Genel Kurul divan başkanı Mehmet Baykan seçildi. Baykan 146 oy aldı. Cantürk Alagöz başkan vekili seçildi. TFF Başkanlık seçimi 18 Temmuz Perşembe günü başladı ve seçim sonuçları henüz resmi olarak açıklanmadı. 

Yanardağ patlamaya hazırlanıyor! Türkiye tarihinde bir ilk olacak: Kırmızı alarm verildi! Yanardağ patlamaya hazırlanıyor! Türkiye tarihinde bir ilk olacak: Kırmızı alarm... Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANLIK SEÇİMİNİ KİM KAZANDI?

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 18 Temmuz'da Ankara’da gerçekleştirliyor. Yönetimin ibra edilmesi oylamasının ardından başkanlık seçimine geçilecek. 18 Temmuz'un akşam saatlerine doğru başkanlık yarışında kazanan ismin açıklanması bekleniyor. Henüz kazanan isim belli olmadı.

Atık su ihlali pahalıya patladı! DEM Parti'li Belediyeye rekor ceza... Atık su ihlali pahalıya patladı! DEM Parti'li Belediyeye rekor ceza... Haberi Görüntüle

SERVET YARDIMCI ÇEKİLDİ

Servet Yardımcı yaptığı açıklamada seçimlerden çekildiğini duyurdu. Yardımcı açıklamasında "Halen, seçimi kazanabilmek için yeterli imza sayısı ve destek elimizde olmasına rağmen, TFF başkan adaylığımdan, yedi yıldır devam eden UEFA İcra Kurulu Üyeliği ve UEFA Avrupa Ulusal Fedrasyonlar Komitesi Başkanlığı görevlerimden çekildiğimi saygılarımla yüce milletimize arz ederim.” ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading