Yandex Metrica

Sitede Ara

TFF seçimlerinde flaş ifadeler! Desteğini açıkladı

TFF seçimlerinde flaş ifadeler! Desteğini açıkladı

TÜrkite Futbol Federasyonu kararıyla 18 Temmuz Perşembe günü seçimli genel kurul toplantısı gerçekleşecek.Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında geçecek yarışta dengeler değişiyor. Buna göre Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, Hacıosmanoğlu’nu destekleyeceklerini duyurdu. İşte detaylar..

Spor

16.07.2024, 18:49

18 Temmuz Perşembe günü gerçeklşecek TFF başkanlık seçiminde geri sayıma geçildi.

Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında geçecek seçimde kıran kırana bir yarış ön görülürken bazı takımlar hangi adayı destekleyeceğini açıklamaya başladı.

Mourinho şaşırtmaya devam ediyor! Fenerbahçe- Alanyaspor maçı 11'i Mourinho şaşırtmaya devam ediyor! Fenerbahçe- Alanyaspor maçı 11'i Haberi Görüntüle

SAKARYASPOR'UN ADAYI HACIOSMANOĞLU

Buna göre Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, Instagram'da paylaşılan bir videoda (TFFseçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek vereceklerini açıkladı. Videonun milyonlarca takipçisi olan sayfalarda yer alması, bu açıklamanın dikkat çekmesini sağladı.

Beşiktaş'ta şok eden ayrılık! Kimse beklemiyordu: Yeni takımını ve alacağı maaşı bile duyurdular Beşiktaş'ta şok eden ayrılık! Kimse beklemiyordu: Yeni takımını ve alacağı... Haberi Görüntüle

TEKLİFLER GELMEYE DEVAM EDİYOR

Başkan İn, bazı başka adaylardan kendilerine teklifler geldiğini belirtti. "Transfer yasağınızı kaldıralım, bizden taraf olun..." ifadelerini kullanan İn, bu tür tekliflere karşı durduklarını dile getirdi. Ayrıca, bazı büyük kulüplerin kendilerine "Taraf olmayın, tarafınız kazanamazsa sizinle uğraşırlar" uyarısında bulunduğunu aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading