THY uçağından acil durum çağrısı: Uçak İstanbul'a geri döndü

THY uçağından acil durum çağrısı: Uçak İstanbul'a geri döndü

İstanbul-Panama seferi için havalanan Türk Hava Yolları’na ait TK801 sefer sayılı uçak kalkıştan kısa süre sonra acil durum bildirisinde bulundu.  

Gündem

06.06.2024, 23:19

Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağı havalandıktan kısa süre sonra acil iniş yaptı. THY'nin TK801 sefer sayılı İstanbul-Panama seferini yapan yolcu uçağında acil durum bildirildi. Uçuş ekibi ilk önce Paris’e divert kararı aldı. Daha sonra bu karardan vazgeçilmesi üzerine iniş için İstanbul’a yönlendirildi.

Panama City'ye gitmek üzere İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapan TK801 sefer sayılı Boeing 787-9 Dreamliner tipi yolcu uçağı kalkıştan kısa süre sonra İstanbul'a geri döndü. Bu sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan kalkış yapan THY uçağı Fransa hava sahasındayken TC-LLN kuyruk tescilli uçakta acil durum kodu bildirildi. Durum üzerine uçuş ekibi Biskay körfezi üzerinden dönerek Paris'e divert kararı aldı.

Survivor Hasan'ın eşi Tatiana Ruichiana kimdir? Tatiana Ruichiana nereli, Müslüman mı? Survivor Hasan'ın eşi Tatiana Ruichiana kimdir? Tatiana Ruichiana nereli, Müslüman... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'A İNİŞ YAPTI

Acil durum nedeni açıklanmayan THY uçağı Paris'e divert kararından vazgeçilmesi üzerine İstanbul’a iniş yaptı. THY yetkililerinden de konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Acil durum ilan edilmesine rağmen saatlerce havada kalan uçakta, teknik bir arızadan kaynaklı acil durum deklare edildiği iddia edildi. Boeing tipi yolcu uçağı akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı’na sorunsuz iniş yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading