Yandex Metrica

Sitede Ara

THY'den son dakika açıklaması: 'Avrupa'daki yoğunluk seferlerde gecikmelere neden oluyor'

THY'den son dakika açıklaması: 'Avrupa'daki yoğunluk seferlerde gecikmelere neden oluyor'

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada "Avrupa'da yaşanan hava sahası yoğunlukları nedeniyle seferlerimize kalkışlarında slot uygulanmakta ve bu da zaman zaman gecikmelere neden olabilmektedir." denildi.

Ekonomi

15.06.2024, 21:12

Türk Hava Yolları, bayramdaki uçuş trafiği ve ek seferlere ilişkin bir açıklama yaptı. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada, "Yolcularının memnuniyetini daima odak noktası alan bayrak taşıyıcı havayolumuz, Bayram tatili boyunca ilâve talebi karşılamak adına ek seferler düzenlemektedir. Uçuşlarımızın zamanında kalkışına yönelik sergilediğimiz tüm gayrete rağmen, mevcut meteorolojik etkiler ve özellikle Avrupa'da yaşanan hava sahası yoğunlukları nedeniyle seferlerimize kalkışlarında slot uygulanmakta ve bu da zaman zaman gecikmelere neden olabilmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Oluk oluk doğalgaz akacak! Rusya kilit noktayı belirledi: Türkiye enerji üssü olacak Oluk oluk doğalgaz akacak! Rusya kilit noktayı belirledi: Türkiye enerji... Haberi Görüntüle

"EKİPLERİMİZ ÇALIŞIYOR"

stün, sürecin minimize edilmesi için yetkili ekiplerin çalıştığını, güncel bilfilerin vatandaşlara ulaştırıldığını belirterek " Bu oldukça yoğun Bayram trafiğinde, yolcularımızın uçuşlarını, Türk Hava Yolları kalitesinden zerre ödün vermeksizin icra etme gayretimizle kendilerine iyi uçuşlar diliyor, Kurban Bayramlarını tebrik ediyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Loading