Yandex Metrica

Sitede Ara

Togg müjdeyi verdi: Bayrama özel yüzde 50 İndirim: Tüm modellerde geçerli

Togg müjdeyi verdi: Bayrama özel yüzde 50 İndirim: Tüm modellerde geçerli

Milyonlarca elektrikli araç sahibine müjde milli ve yerli otomobilimiz Togg'dan geldi. Togg, elektrikli araç sahiplerine yönelik sevindirici bir kampanya duyurdu. Marka ve model fark etmeksizin tüm elektrikli araç kullanıcıları, bayram boyunca Trugo şarj istasyonlarında %50'ye varan indirimlerden yararlanacak.

Ekonomi

12.06.2024, 15:13

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg elektrikli araç sahiplerine müjde verdi. Togg'un şarj uygulaması Trugo'nun resmî sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, Trugo istasyonlarında yüzde 50 indirim uygulanıyor. Söz konusu indirim sadece Togg T10X için değil, tüm marka ve modeller için geçerli.

Sosyal medya hesabından müjdeyi duyuran Trugo, Kurban Bayramı süresince tüm elektrikli araç modelleri için %50'ye varan indirimler sunacağını bildirdi. Söz konusu indirimler 16 Haziran 00.00'dan 19 Haziran 23.59'a kadar geçerli olacak. Ancak, indirim oranları istasyona ve şarj tipine göre değişiklik gösterebilir.

TCMB'den TL hamlesi! Türk Lirası mevduatı destekleyici ilave adımlar atıldı TCMB'den TL hamlesi! Türk Lirası mevduatı destekleyici ilave adımlar atıldı Haberi Görüntüle

ŞARJ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Bu kampanya sonrası fiyatlar nasıl olacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Trugo'da sunulan şarj fiyatları göz önünde bulundurulduğunda, DC hızlı şarjda 180 kW'lık ve 300 kW'lık ünitelerde kWh başına 7,99 TL'lik bir ücret uygulanıyor. Yüzde 50 bayram indirimi ile birlikte bu fiyat 4 TL'ye kadar düşecek.

Fakat kesin indirim oranları bayram başladığında netleşecek. Söz konusu kampanya lektrikli araç sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor ve Türkiye'de elektrikli araç kullanımını artırmayı hedefliyor. Bayram boyunca Trugo şarj istasyonlarını kullanarak bu indirimlerden yararlanabilir ve aracınızı daha uygun fiyatlarla şarj edebilirsiniz.

Altın ile kira sözleşmesi yapılır mı? Bakanlıktan merak edilen soruya yanıt Altın ile kira sözleşmesi yapılır mı? Bakanlıktan merak edilen soruya... Haberi Görüntüle

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

Trugo şarj uygulamasını indirin ve üye olun.

Aracınızın modelini ve şarj tipini seçin.

En yakın Trugo istasyonunu bulun ve navigasyona başlayın.

Şarj işlemini başlatın ve indirimin tadını çıkarın!

Habere Tepki Ver

11

2

0

3

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading