Yandex Metrica

Sitede Ara

TOGG'u olanın ayaklarını yerden kesecek kampanya: TOGG sahiplerine THY'den özel indirim

TOGG'u olanın ayaklarını yerden kesecek kampanya: TOGG sahiplerine THY'den özel indirim

Türk Hava Yolları ile TOGG arasında gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde TOGG’u olan vatandaşların ayakları yerden kesilecek. Söz konusu anlaşma kapsamında bir takım şartları yerine getirenler Miles&Smiles milleri kazanma şansı yakalayacak…

Ekonomi

30.05.2024, 14:37

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG kullancıları kazanmaya devam ediyor.  Türk Hava Yolları, T10X kullanıcılarını cezbedecek bir anlaşmaya imza attı. TOGG, tarafından yapılan duyuruda, T10X kullanıcılarının mil kazanabileceği bilgisi duyuruldu.

Yerin altı fokur fokur petrol kaynıyor! Türkiye o ilimizde resmen hazine buldu! Bir iki değil tam 7 adet sondaj kuyusu açılacak Yerin altı fokur fokur petrol kaynıyor! Türkiye o ilimizde resmen... Haberi Görüntüle

TOGG'U OLAN UÇAK BİLETİ İNDİRİMLİ

TOGG kullanıcılarına özel gerçekleştirilen kampanya kapsamında T10X sahibi sürücüler, araçları ile gittikleri her 5000 km için 500 statü mili ve 500 mil kazanabilecek.

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan TOGG, "Türk Hava Yolları iş birliğiyle mobilite deneyiminizi bir üst seviyeye, T10X ayrıcalığını ise göklere taşıyoruz." ifadelerini kullandı.

THY ve TOGG arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında kampanyadan yararlanmak isteyen  T10X kullanıcıları, THY’nin Miles&Smiles üyesi olması gerekiyor. Söz konusu üyeliği Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulamasından oluşturabilirsiniz. Kazanılan miller; bilet sınıfını yükseltme, bilet ödemelerinde kullanım, Shop&Miles’tan alışveriş yapma, ekstra bagaj gibi avantajlar sağlıyor. 

Fahiş fiyata geçit yok: Bakanlık fırsatçılık yapan işletmelere ceza yağdırdı Fahiş fiyata geçit yok: Bakanlık fırsatçılık yapan işletmelere ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

THY, TOGG iş birliğine dair bilmeniz gereken detaylar şu şekilde;

Kampanyadan yararlanmak için Miles&Smiles üyesi olmak gereklidir.

Kişiye ait TK numarası iletildikten sonra her ayın 5. iş gününde, kazanılan Statü Milleri kullanıcının Miles&Smiles üyeliğine tanımlanacaktır.

Mil kazanmak için minimum 5.000 km ve üzeri yolculuk yapılmalıdır.

1 sene içerisinde en fazla 3.000 Statü Mili ve Mil kazanılabilir.

Yalnızca Dijital Premium Paket üyeliğine sahip olanlar Mil kazanabilir.

Mil kazanmak için T10X yazılım versiyonunuzun 1.4.0 veya daha güncel olması gereklidir.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading