Tolgahan Karataş kimdir? Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından neden ayrıldı?

Tolgahan Karataş kimdir? Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından neden ayrıldı?

Makyaj sanatçısı Tolgahan Karataş'ın kim olduğu Bülent Ersoy'un açıklamalarının ardından gündeme geldi. Tolgahan Karataş özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bülent Ersoy hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Show TV ekranlarında yayınlanan Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrılan Bülent Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Peki Tolgahan Karataş kimdir? Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından neden ayrıldı?

Gündem

18.07.2024, 14:41

Bülent Ersoy Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Dünya Güzellerim Tatilde programından erken ayrılık yaptığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bülent Ersoy'un programdan ayrılık nedeni ise herkesi şoke etti. Bülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş'ın cinsel hayatını ve davranışlarını öne sürerek programdan ayrıldığını belirtti. Tolgahan Karataş ise Bülent Ersoy'a sert tepki gösterdi ve Ersoy hakkında dava açacağını duyurdu. Magazin gündeminde geniş ses getiren olayların ardından Tolgahan Karataş kimdir? Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından neden ayrıldı? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı

KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları hangi gün, saat kaçta açıklanacak? KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları hangi gün, saat kaçta açıklanacak? Haberi Görüntüle

TOLGAHAN KARATAŞ KİMDİR?

Tolgahan Karataş makyaj sanatçısı olarak biliniyor. Pek çok ünlü isimle çalışan makyör Tolgahan Karataş bu alanda adını duyumuştur.

Tolgahan Karataş son olarak Show TV'de yayınlanan Dünya Güzellerim Tatilde programında makyör olarak görev aldı.

Bülent Ersoy  Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldığını açıkladı. Ayrılığın nedeni olarak da Tolgahan Karataş gösterildi. 

Instagram hesabından yazılı bir açıklama yaparak Tolgahan Karataş'ın özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Bülent Ersoy'a Tolgahan Karataş sert tepki gösterdi ve hukuk mücadelesi başlatacağını açıkladı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen gelişmelerin ardından Tolgahan Karataş'ın kim olduğu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Tolgahan Karataş açıklamsında"Mesai dışındaki hayatım bana aittir. Suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Tolga Karataş Bülent Ersoy'u yalanlayarak şu açıklamayı yaptı "Bugün hakkımda ortaya atılan ve tamamen asılsız olan iddialarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Bülent Ersoy tarafından hakaretlerle ve cinsel şiddet içeren bir üslupla cinsel yönelimimi hedef alarak konakladığım yerde farklı insanlarla birliktelik yaşadığım şeklinde ithamlar dile getirilmiştir. Mesai saatleri dışındaki hayatımın bana ait olduğu vurgusu ile diğer bütün iddiaları kesinlikle reddediyor ve açıklamada yer alan tüm hakaretlere ilişkin hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağımı kamuoyuna duyurmak istiyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading