Tost uygulaması BATTI mı, güvenilir mi?

Tost uygulaması BATTI mı, güvenilir mi?

Kripto para yatırımcıları için bir alternatif haline gelen Tost uygulaması büyük bir şok yaşattı. Peki, gerçekten Tost uygulaması battı mı?

Gündem

27.09.2024, 15:53

Aralık ayının 23’ünde lisansının tamamen biteceği öğrenilen Tost uygulamasının güvenilir olup olmadığı hakkında birçok gerçek ortaya çıktı. Kripto para uygulamalarından biri olan Tost üzerinden kripto borsaları arasında alım satım yapabilmek mümkün hale gelirken bu şekilde birçok uygulamada ön plana çıkmaktaydı.

Okullar 28 Ekim'de tatil mi? 2024 Cumhuriyet Bayramı tatili 4 gün mü? Okullar 28 Ekim'de tatil mi? 2024 Cumhuriyet Bayramı tatili 4... Haberi Görüntüle

TOST UYGULAMASI NEDİR?

Tost uygulaması, kripto para alıp satılabilen ve üye çekerek levelinizi artırarak pasif kazanç elde edebileceğiniz bir sistemdir.

Bu hesaba girdikten sonra öncelikle bir hesap oluşturmanız gerekmekte. Yapay zeka destekli olduğu iddia edilen uygulama otomatik alım satım yapmakta. 2018 yılından bu yana kullanıma açık olan Tost uygulaması hakkında bilgi sahibi olan oldukça az kişinin olduğu bilinmekte.

Tost Uygulaması

Hesaba ilk giriş yaptığınızda 55 dolar hesaba yükleme yapmanız gerekiyor. Giriş yaptığınızda 4 adet video izlemeniz de zorunlu tutuluyor. Üyeliğiniz tamamlandıktan sonra kendi üye linkinizi paylaştığınız zaman ise komisyon alınıyor. Üyelikte level atladıkça da buna bağlı olarak da kazançta artıyor.

Gizli tanık mı var? Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: İçişleri Bakanlığı HTS uzmanı üç polis görevlendirdi! Gizli tanık mı var? Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: İçişleri... Haberi Görüntüle

TOST UYGULAMASI BATTI MI?

İç Anadolu’da pek çok ilde kullanılan Tost uygulaması, kolay ve yüksek kazanç vaat ederek binlerce kullanıcıya ulaşıyor. 55 dolar yükleyerek ilk girişin yapıldığı Tost uygulamasının battığı söylentileri kullanıcıların para iadelerinin yapılmaması üzerine konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

3

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading