Trabzonspor-Beşiktaş Türkiye kupası finali nerede, hangi ilde oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş maçı Şanlıurfa'da mı oynanacak?

Trabzonspor-Beşiktaş Türkiye kupası finali nerede, hangi ilde oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş maçı Şanlıurfa'da mı oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu. Süper Lig'de taraftarlarına bu sene kupa kazandırmak isteyen Trabzonspor ile Beşiktaş Türkiye Kupası maçında karşılaşacak. Türkiye Kupası final karşılaşması 23 Mayıs Perşembe akşamı oynanacak. Peki Trabzonspor-Beşiktaş Türkiye kupası finali nerede, hangi ilde oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş maçı Şanlıurfa'da mı oynanacak?

Spor

19.05.2024, 20:08

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fatih Karagümrük'ü yenen Trabzonspor finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu. Beşiktaş-Trabzonspor maçı spor severler tarafından heyecanla bekleniyor. Taraftarlar Beşiktaş-Trabzonspor ZTK final maçının nerede, hangi ilde oynanacağı ise merak konusu oldu. 

UEFA'dan Türk hakemlerine milli görev UEFA'dan Türk hakemlerine milli görev Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ TÜRKİYE KUPASI FİNALİ HANGİ İLDE OYNANACAK?

Türkiye Kupası final maçının tarihi belli oldu. Ancak maçın hangi ilde ve stadyumda oynanacağı ise henüz açıklanmadı. Türkiye Kupası finali Beşiktaş-Trabzonspor maçının nerede oynanacağı ile ilgili kritik toplantı 13 Şubat'ta yapılacak.  Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan 13 Mayıs'ta Türkiye Futbol Federasyonu'nda bir araya gelecek ve final maçının hangi ilde oynanacağına karar verecek. 

Süper Lig'de şampiyonu Yapay Zeka açıkladı! 89 puan ve averajla zirve heyecanı Süper Lig'de şampiyonu Yapay Zeka açıkladı! 89 puan ve averajla... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI ŞANLIURFA'DA OYNANIR MI?

Şanlıurfa'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı Fenerbahçe'nin oyuna U19 takımıyla çıkması ve 1. dakikadan sonra sahayı terk etmesiyle yarıda kaldı. Şanlıurfa'da bir finalin daha oynanacağı TFF yetkilileri tarafından açıklanmıştı. Beşiktaş-Trabzonspor Türkiye Kupası final maçının Şanlıurfa'da oynanıp oynanamayacağı merak konusu oldu. Ancak konuya dair resmi bir duyuru henüz bulunmuyor. 

Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu! Sosyal medya'da dugusal bir video yayınladı... Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu!... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Maçın başlama saati de henüz netleşmedi. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading