Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini Belçika'da buldu

Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini Belçika'da buldu

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı golcü Paul Onuachu'nun bonservisini Southampton'dan alamama ihtimalini göz önünde bulunduran Trabzonspor, forvet arayışlarında sürpriz bir isme yöneldi.

Spor

15.05.2024, 15:04

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Trabzonspor'da ilk hedef forvet bölgesi. Paul Onuachu'nun bonservisini Southampton'dan alamama ihtimalini değerlendiren Trabzonspor yönetimi, B planı için harekete geçti. 

Fatih Tekke'den flaş Trabzonspor açıklaması! Fatih Tekke'den flaş Trabzonspor açıklaması! Haberi Görüntüle

HEDEF GENK'İN FORVETİ

İngiliz ekibi Southampton'ın Nijeryalı golcü için yüksek bir bonservis bedeli isteme ihtimalini göz önünde bulunduran bordo-mavili yönetim, alternatifini şimdiden buldu. Karadeniz kulübü, Nijeryalı futbolcunun transferini bitirememesi halinde Genk'in forveti Tolu Arokodare'yi gündemine alacak.

Transferinde son noktayı koydu! Fred, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Transferinde son noktayı koydu! Fred, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO

Sözleşmesi 2027 yılında bitecek ve piyasa değeri 4 milyon Euro olan Arokodare, bu sezon 48 maçta 14 gol ve 3 asistlik performansıyla Trabzonspor'un scout ekibinin dikkatini çekmeyi başardı. Trabzonspor'un teknik direktörÜ Abdullah Avcı da transfere onay verdi.

Trabzonspor taraftarına tribün yasağı geldi! Artık yer almayacak... Trabzonspor taraftarına tribün yasağı geldi! Artık yer almayacak... Haberi Görüntüle

BENZERLİKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Öte yandan Onuachu ile Arokodare arasındaki benzerlikler de dikkat çekti. Onuachu'nun vatandaşı olan 23 yaşındaki Arokodare, Nijeryalı santrfor gibi uzun boyuyla dikkat çekiyor. 1.97 metre boyundaki Arokodare, bir dönem Onuachu'nun da forma giydiği Genk'te forma giyiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading