Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Resmi açıklama geldi

Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Resmi açıklama geldi

Trabzonspor, İspanyol stoper Joaquin Fernandez Moreno'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini resmen açıkladı. Moreno'ya, vadesi gelmiş alacaklarının yanı sıra iki maaş ödemesi yapılacak.

Spor

19.07.2024, 18:34

Trabzonspor, Joaquin Fernandez Moreno ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma ile feshetti. Kulüp tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, sözleşmenin feshi detaylarıyla kamuoyu ile paylaşıldı.

Katalan devi Erling Haaland'ın peşinde: Norveçli yıldız için teklif hazırlanıyor… Hangi kulüp peşinde? Katalan devi Erling Haaland'ın peşinde: Norveçli yıldız için teklif hazırlanıyor…... Haberi Görüntüle

İKİ MAAŞLIK ÖDEME

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Joaquin Fernandez Moreno arasındaki 01.07.2023 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya vadesi gelmiş alacakları dışında iki maaş ücret ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 17 maça çıkan Joaquin Fernandez, toplamda 540 dakika sahada kaldı. İspanyol stoper, bu süre zarfında gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Halil Umut Meler'e saldırı davasında mütalaa açıklandı! Ankaragücü eski başkanı Koca kaç yıl ceza aldı? Halil Umut Meler'e saldırı davasında mütalaa açıklandı! Ankaragücü eski başkanı... Haberi Görüntüle

KULÜBÜN GELECEK PLANLARI

Trabzonspor, Fernandez ile yollarını ayırarak kadrosunda yenilikler yapmayı hedefliyor. Bu ayrılıkla birlikte kulübün transfer döneminde hangi adımları atacağı merak konusu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading