TRT ekibine saldırı! İsrail ordusu uzun namlulu silahlarla ateş açtı: Bir muhabir yaralandı

TRT ekibine saldırı! İsrail ordusu uzun namlulu silahlarla ateş açtı: Bir muhabir yaralandı

Siyonist İsrail askerleri, TRT Arabi Muhabiri Sami Berhum'un bulunduğu araca uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda muhabir yaralandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, işgalcilerin TRT ekibini hedef almasına sert tepki göstererek "Netanyahu şebekesi her türlü insani değerin düşmanıdır.  İsrail güçlerinin TRT Arabi Gazze Muhabiri Sami Berhum’a yönelik saldırısını lanetliyoruz.Hem TRT ailesine hem basın camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi..

Gündem

19.08.2024, 10:58

İsrail Gazze Şeridi'nde uluslararası hukuku hiçe saymayı sürdürüyor. İsrail'in hedefinde yine Gazze Şeridi'nde yaşanan katliamı dünyaya duyurmaya çalışan TRT ekibi vardı.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyada şantaj yapıyorlardı: C31K isimli grubun 2 yöneticisi yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyada şantaj yapıyorlardı: C31K isimli grubun... Haberi Görüntüle

TRT EKBİNE SALDIRI

Gazze'de haber hazırlayan TRT Arabi muhabiri Sami Berhum işgalci İsrail güçlerinin hedefindeydi. Sami Berhum ve ekibinin aracına 5 kurşun isabet etti. TRT Arabi muhabiri saldırıda hafif yaralandı.

TRT ekipleri Gazze Şeridi'nde ve işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te daha önce de bir çok kez İsrail güçlerinin saldırısına uğramıştı. 

Metal dedektörle köşeyi döndüler! Tarladan çıkan hazine dudak uçuklattı Metal dedektörle köşeyi döndüler! Tarladan çıkan hazine dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, işgalcilerin TRT ekibini hedef almasına sert tepki göstererek "Netanyahu şebekesi her türlü insani değerin düşmanıdır. İsrail güçlerinin TRT Arabi Gazze Muhabiri Sami Berhum'a yönelik saldırısını lanetliyoruz.Hem TRT ailesine hem basın camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

Rıza Uçan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan neden görevden alındı? Rıza Uçan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan neden... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞLARDI

TRT ekipleri de dahil birçok basın mensubu Gazze Şeridi'nde ve işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te daha önce de bir çok kez İsrail güçlerinin saldırısına uğramıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading